Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Taki sobie kebab na Dąbrowie wątek zamknięty Sałatki ohydne, ogórek o wiele za kwaśny, zdominował cały smak potrawy. Mięso...
~Kebabówa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 marca 2016

jak dotąd najgorszy kebab jaki jadłam. ..niestety wątek zamknięty Kebab był tłusty, brak smacznych surówek, sos był jakby już nieświeży....
~m.
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lipca 2015

Najlepszy wątek zamknięty Zdecydowanie najlepszy kebab w Trójmieście. W wielu miejscach już jadłam, ale...
~Aś
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 listopada 2012

samosy zachwyciły moich gości!!! wątek zamknięty W Habibii Kebab jest możliwość zakupu na zamówienie większej ilości...
~cheshme qashang
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 marca 2012

Pyszności!!! wątek zamknięty Jedzenie świeże, pyszne, różnorodne!! Same plusy! A chłopaki z obsługi...
~M
-

dodano: 11 stycznia 2012

Polecam! wątek zamknięty Pyszny kebab. Nie da się słowami opisać. Kto nie wierzy niech spróbuje!
lawsonia
1

dodano: 1 grudnia 2011

Smacznie i świeżo! wątek zamknięty Bardzo smaczne kebaby, podawane nietypowo jak na polskie warunki w...
~Fae
-

dodano: 10 grudnia 2011

Super dobre wątek zamknięty Najlepsze kebaby w mieście, tanie, smaczne. Polecam i sam często korzystam,...
~JagO
-

dodano: 9 grudnia 2011

Pychota wątek zamknięty Bardzo dobry kebab, smaczne sosy, świeże warzywa i dobre mięso. Polecam!
~lawsonia
-

dodano: 9 grudnia 2011

Habibii Kebab gdynia wątek zamknięty Dość surowa kuchnia w podobno oryginalnym wydani. Niestety ograniczony...
~marceli
-

dodano: 29 listopada 2011

Pyszne samosy i falafel wątek zamknięty Najlepsze samosy jakie jadłam :) Polecam!
~cheshme qashang
-

dodano: 10 listopada 2011

Wypas!!! Najlepszy Kebab jaki jadłam!!! wątek zamknięty Wypaś!!! Gorąco polecam!!! Kebab rewelacja, pyszny!!! Sosy do kebaba...
~Agnieszka
-

dodano: 9 listopada 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, rewelacyjny kebab smaczny, świeży, sosy nieziemskie....
~Bardzo zadowolony klient
-

dodano: 9 listopada 2011

Gorąco Polecam! wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie! Brakowało takiego miejsca na Dąbrowie, trzymam kciuki...
~Rafał
-

dodano: 8 listopada 2011

Kebab z prawdziwego zdarzenia wątek zamknięty Przystepne ceny, urocza obsluga, ale przede wszystkim przepyszny, swiezy...
~gosc
-

dodano: 29 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry