Widok

Halewicz 2

Witam. Proponuję ćwiczenia, do ktorych zapraszam psychologów amatorów, jak i prawdziwych psychiatrów. Chcialbym stworzyć portret psychologiczny Halewicza- napawa się swą inteligencją i krasomóstwem, jednak wyraźnie widać, że ma uszkodzoną ktorąś część mózgu, być może nawet zawiązana na supeł. Lubi pouczać ekspedientki w Bomi, na forum poucza każdego. Zna sie na wszystkim jak pani Jakubiak. Zapraszam do tematu.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie masz większych zmartwień, białoruski czytelniku? Proponuję zacząć od siebie, będzie większy pożytek, głównie dla Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Niulka, daj spokój - lekarz kazał przytakiwać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 23
o jezu chyba sie zesikam hahahaha
wreszcie ktoś mysli tak jak ja o tym bucu z PZPR
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poczytajcie tu, nasza perła znów miała atak http://forum.trojmiasto.pl/mysle-o-nowym-aucie-jakie-jest-Wasze-zdanie-o-Infiniti-FX-t264608,1,60.html
W zasadzie zakrawa to na schizofrenię, to już tak poważnie, bez zlosliwości.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/Tajemnicza-posiadlosc-czy-ktos-cos-wie-t252401,5,20.html Naprawdę szukasz awantury?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
I po co zamieszczasz linki do własnych wątków? Chwalisz sie czy żalisz? A tak w ogóle to jak sam mówisz, jest to wolny kraj, jest wolność słowa, więc daj społeczeństwu swobodnie wypowiadać się nt. co myślą o psychice Hlewicza, a nie wcinasz sie tu między wodkę a zakąskę, próbujesz zyskiwać sobie życzliwość i kneblować usta straszeniem kolegami(admini to nie Twoi koledzy, jak mjiemam mają lepszych kolegow niż Hlewicz). Grzecznie czytaj ewentualnie co ludzie o Twoich mądrościach myślą, a nie udzielaj sie chociaż tu sam o sobie, niemerytorycznie, strasząc, grożąc banami, kolegami i Bóg wie czym jeszcze.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uwaga uwaga! Zapowiada się nielicha impreza w Gdyni, zauważalne poruszenie wśród dygnitarzy i samego Prezydenta Miasta. Hlewicz kupuje pierścionek z brylantem (używany) i zaręcza się z kimś, no no, łakomy kąsek, mieszka na Fikakowie, ma Dżipa Grand Cziroki, zna sie na wszystkim, czekamy na info, kimże jest wybranka(ek).
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
P.S. link http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-pierscionek-z-brylantempilnie-t271851,1,161.html
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możesz Halewiczowi buty czyścić :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
No jeszcze mozna dodac ze takich pajacow to jeszcze to forum nie widzialo. Male ujadajace pieski kundelki obszczekuja:] Moze ktorys z was pajace napisze cos madrego a nie pieprzy od rzeczy. Poki co to nienapisaliscie jeszcze nic madrego. Halewicz moze ma kontrowersyjne posty ale pisze ciekawie i wiekszosc ludzi lubi go czytac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
"Halewicz moze ma kontrowersyjne posty ale pisze ciekawie i wiekszosc ludzi lubi go czytac."
Tak tak Hlewiczu, co szczegolnie widać po stosunku popierających- niepopierających:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
opinie o tym panu sa 50/50
ja osobiscie go nie lubie ale mam takie prawo
a sympatykow pozdrawiam
i sorry bo pijany jeszcze jestem jak pies
bo opijałem nowy super samochód
polecam ZAWSZE WOLKSWAGENA
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
A po co Hlewiczowi buty czyścić? Przecież mieszka w wypasionym M na Fikakowie koło Bomi, wychodzi z niego wprost do swego wypasionego Dżipa G-Cziroki, więc kiedy ma buty wybrudzić? Aaaa, faktycznie, może wtedy, gdy z zoną łazi po okolicznych ulicach, zagląda ludziom za płoty i szuka sensacji, tudzież temaatow do plotek na JEGO forum.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (703 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

do góry