Widok

Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mea, po co się tłumaczysz? Myślisz, że wszyscy polecą teraz sprawdzić wiarygodność Twoich słów? Nie sądzę.
Dajcie już spokój, bo zrobiła się z tego jakaś komedia. Mało zabawna na dodatek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie no pewnie ze nie sprawdzą, jeden halewicz wystarczy aby podważyć wiarygodność moja i innych osób gratuluję guru.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a skąd założenie, że skoro halewicz nie wierzy, to inni też nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Postać bartka p. mnie przekonuje. Skoro znasz bartka p. to "żondzisz"!!! I tym argumentem powaliłaś Halewicza na kolana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Halewicz, daruj już sobie. Historie przedstawiane na forach zawsze mają swój trzeci wymiar, który jest słabo widoczny przez słowa, są najzwyczajniej w świecie bardziej skomplikowane, przez to niektóre rzeczy mogą wydawać się niespójne. Sądziłam ze to banał oczywisty dla każdego.
Argument o Bartku nie był do Ciebie, jakbyś nie zauważył.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ach, bo mnie zirytowała - stąd może sporo ironii i sarkazmu. Jedna pani z nadwagą i w depresji, druga samotna mama pełna nienawiści do ex-partnera - i na kiego grzyba atakują Halewicza? Przecież to sensu nie ma. Mój wątek dotyczył problemu, a nie osoby - widać przysłowie "uderz w stół, a nożyce się odezwą" nie na darmo ktoś wymyślił.
Tyle w temacie - i tu się zgodzę, banał oczywisty.
p.s. pozdrowienia dla Bartka P.
"Zirytowała" - hej, a gdzie sztuka greckiej dyskusji?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz, skoro jesteś taki wszechwiedzący to powinieneś mieć świadomość, że człowiek to trochę więcej niż ciało i tekst o nadwadze jest nie na poziomie ( już na pewno nie na tym, który starasz się zaprezentować na forum )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli czyjeś argumenty zaczynają się od atakowanie mojej osoby, to riposta będzie na tym samym poziomie. Obydwie panie zaatakowały mnie - nie moje argumenty. Więc z kim dyskutować i na jaki temat?
wątek dotyczył tematu ,nie osoby-fakt
że pani cię niby zirytowała?hmm-ale ok
argumentację z reguły masz trafną a i wiedzy ci ciężko odmówić
ale z jakichś niejasnych przyczyn w wątku pt. halewicz
drwa do ognia podrzucasz
czyżby jednak miłość do osoby 3 ,panie H
ripostujesz na niższym poziomie? Wymagania wobec Ciebie są trochę większe, wypadałoby się bardziej postarać. Chyba, że nie potrafisz, więc wnioskuję, że poziom tych Pań to również Twój poziom :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wątek rozpoczęty od słabych dowcipów, przeplatany atakami na mnie - skoro aż tak komuś zależało na próbie publicznego linczu na osobie Halewicza, to zaprosiłem obydwie panie do tańca.
Tak jak napisałem w moim wątku - Si Vis Pacem, Para Bellum.
@Anka - daj spokój z takimi tekstami :) Poziom znasz.
Znam? Owszem, właśnie widzę. Obrażając dziewczyny pokazałeś go.
Proszę Cię, nie zarzucaj mi, że kogokolwiek obraziłem. Sarkazm i ironia nie jest tożsame z obrażaniem kogokolwiek. Nie ja zacząłem ten wątek i co do zasady, nie zamierzam ustępować i nie ustąpię.

I w tym enumeratywnym przypadku będę skrajnie sarkastyczny, złośliwy i ironiczny. O czym z całą mocą zapewniam.
Razisz erudycją, dostosuj poziom do czytelników.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Próbowałem dostosować - stwierdziłaś, że obraziłem dziewczyny. Zdecyduj się, razić czy nie razić - zasięg rażenia doszedł do poziomu niezrozumienia. Których czytelników masz na myśli?
Wszystkich, którzy nie czują potrzeby obnoszenia się ze swoją inteligencją i wiedzą.
Halewicz, kim Ty jesteś, że tak się wywyższasz?
Dziewczyny, w porównaniu do Ciebie miały odwagę napisać o sobie PRAWDĘ (nie Ty decydujesz o autentyczności forumowych historii), a Ty grasz. Kim jest "Halewicz"? Nie masz trosk, problemów, dylematów? Jesteś forumowym nadczłowiekiem? A naprawdę? Uchyl rąbka tajemnicy, pokaż, że masz wady, braki w wiedzy, stań się kimś normalnym, bo na chwilę obecną Twoja postać stała się przesadzona, a przez to monotonna.
Halewiczu, gaśniesz...
w moim odczuciu to ty mnie atakowałeś, podważałeś moje wypowiedzi,przekręcałeś je i cytowałeś fragmenty wyrwane z kontekstu,zarzucałeś mitomanię i konfabulację. jeśli to jest sztuk prowadzenia dyskusji to gratuluje że zgłębiłeś jej arkany, brawa należą ci się tez za merytoryczne argumenty (tu cytat "kłamiesz") i poważna retorykę (i znowu cytat "bujasz" ).
odnoszę wrażenie że każdą opinię niezgodna z twoją własną traktujesz jak atak personalny i znowu nie pozostaje mi nic innego jak gratulować ci szerokiego światopoglądu.

nie obraziłeś mnie, nie jesteś w stanie. pozdrawiam.
Kim jest Halewicz, to naprawdę nieistotne - to samo pytanie mogę zadać Tobie, a odpowiedź równie będzie nieistotna jak Twoje wątpliwości. Bo kimże jesteś?

Dziewczyny napisały prawdę w którą zapewne wierzą, a która niekoniecznie jest prawdą obiektywną - możesz w nią wierzyć, ja nie muszę. Ja decyduję w co wierzę, a w co nie wierzę - i nie będziesz dyktowała mi, co mam za prawdę, a co za fałsz uznawać. Twoje widzenie świata jest różne od mojego i niech tak zostanie. Ty masz swoje prawdy, ja swoje - nie zamierzam uchylać żadnego rąbka tajemnicy, bo jej zwyczajnie nie ma. A czy Halewicz zgaśnie, czas pokaże.

Każda postać na tym forum jest przesadzona, nieprawdziwa, nierealna - ci którzy Halewicza poznali, wiedzą o tym najlepiej, a czytając Twoje słowa, co najwyżej mogą się uśmiechnąć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry