Widok

Halewicz wynoś się z forum

Mamy ciebie dość!!!! WYNOS SIĘ Z FORUM!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 23
Za to ty jesteś ass tak zarąbisty i masz takie ciekawe posty ze rzucają na kolana. To ty jesteś trollem który jeszcze nic ciekawego nie napisał na tym forum.
Prawda jest taka, ze zazdrocisz Halowi jego wiedzy i popularności na forum i dlatego go nie lubisz. W porównaniu z nim to ty jesteś jednym z tych debili na forum.
Ja Hala lubię czytać bo facet ma swoje poglądy i twarde zdanie, a ze czasem ostro pisze to trudno. Wielu tu było takich trolli jak ty i się w końcu wynieśli z forum. Takim postami się kolego osmieszasz tylko. Jesteś zwyczajnie zazdrosnym d*pkiem. Get life!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ass to do ciebie

image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak ... zazdroszczę jemu wiedzy i popularności :)))))))

Przecież ten cały Hal ma na was głęboko wy**bane ! :)))

A ty się wpatrujesz w jego jak w obrazek :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wez się już nie ośmieszaj lepiej, z każdym postem co raz bardziej. Nie kumasz ze to ciebie nikt nie lubi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Paranoja.. Halewicz nawet słowem się nie odezwał w tej jałowej dyskusji a tyle już kontrowersji narobił..
To nie problem w Halewiczu ale w was samych. Na ch*j robicie zamieszanie w jego sprawie? Sami sobie stworzyliście trójmiejsko-forumowego celebrytę. Facet pisze jak pisze, czasem mądrzej, czasem głupiej - jak każdy. A wybił się tylko dlatego, że zaczęto o nim gadać - i po co?
Potem się dziwić, że pełno Halewicza na forum, jak nawet pewnie tu nie zajrzał :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zajrzałem i nie bardzo rozumiem skąd te kontrowersje wokół mojej osoby. To wolny kraj, wolne forum, każdy ma prawo zabrać głos na dowolny temat, polemizować, a nawet trochę się pokłócić.

Nie jestem żadnym celebrytą i bardzo proszę mnie w ten sposób nie określać. Pisałem, piszę i będę pisać posty, bo sprawia mi to przyjemność, koniec kropka.

Haters gonna hate - amen.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Własnie - wolny kraj !

Dla mnie ten Halewicz to oszołom :)

Takie jest moje zdanie. Jeżeli ktoś go lubi, kocha - jego sprawa. Tak samo guzik mnie obchodzi co ktoś o mnie myśli :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie to się robi jakaś burleska no;)) Czy Polacy zawsze musza mieć kogoś kogo trzeba nienawidzić albo wyznawać?

Swoją droga ciekawe zjawisko socjologiczne;) Jeszcze trochę a zza grobu wróci Leszek Kołakowski i się pośmieje;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I znów odgrzewany kotlet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda mi czasu na te banialuki. Idę powkurzać suwaczki ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
misiu tylko sie nie w****
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma takiej opcji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie przejmuj sie wszyscy cię kochamy
suwaczki najbardziej a tak przy okazji to prawda że jesteś adminem?
Ubóstwiam suwaczki :DDD
@Pan atranżer - nie, nie jestem^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ten smiec sie wozi sie tu znowu a pisal 2012 ze juz tu nie wiejdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sam się wynoś. Kim Ty jesteś, by dyktować tu warunki? Nie podoba Ci się to nie czytaj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Heh :D Niulka się obudziła, nie zwróciła uwagi na daty ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to być może pewna panna/pani, co mnie mailami zaczepiała ostatnimi czasy ^_^ Dostała kosza i cierpi, jak raniona łania ^)^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czesc Hal! Nie bylam na forum dobre 3 lata, wpadlam dzis przelotem na fali wakacyjnych wspomnien a tu niezmienny status :) Czy pamietasz jeszcze Zakochanego i jego M.? Ach, gdzie te czasy...:) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (32 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry