Widok
A ja zapraszam na cukiery - wole halloweenową maskę niż katola-hipokrytę. Nawiasem mówiąc, dlaczego stroisz choinkę, wkładasz siano pod obrus, jesz grzyby i mak w wigilie - jesteś poganinem? Przecież samo tzw Boże Narodzenie to ukradzione Słowianom Szczodre Gody względnie Saturnalia. Wiec odpierwiastkuj sie od Haloween
No z tymi opętaniami przez Helołin,to musi coś być na rzeczy :) Mnie też kurde opętało ,a było to tak:
Moja Genia kupiła cukierków dla Helołinowych-dzieci,a że dzieci nie przyszło za wiele, no to ja żem se pojadł tych cukierków,aż zeżarłem wszystkie:) wtem przychodzi Genia i pyta -Gdzie cukierki !!! - ,a ja odpowiadam - Psikus,nie ma :) i wtedy Genia mi odparła - Co Cię opętało żeś zeżarł wszystkie i że jestem normalnie opętany.
P.s Także nie tylko dzieci są opętane,ale i dorośli też kurde! :)
Pozdrawiam opętany i słodki Zdzisek
Moja Genia kupiła cukierków dla Helołinowych-dzieci,a że dzieci nie przyszło za wiele, no to ja żem se pojadł tych cukierków,aż zeżarłem wszystkie:) wtem przychodzi Genia i pyta -Gdzie cukierki !!! - ,a ja odpowiadam - Psikus,nie ma :) i wtedy Genia mi odparła - Co Cię opętało żeś zeżarł wszystkie i że jestem normalnie opętany.
P.s Także nie tylko dzieci są opętane,ale i dorośli też kurde! :)
Pozdrawiam opętany i słodki Zdzisek
Nie przeszkadzają mi lampiony z dyni, strachy , przebierańcy i całe to pogańskie celtyckie święto z którego amerykanie zrobili biznes ale......... CUKIEREK albo Psikus no ok ale..... małe dzieci niech chodzą tzn., 10 lat itp ale łazi gimbaza, stare konie , które wrzucają Ci śmieci albo jak sąsiadowi klamkę. od furtki pomalowali nie żelem a farbą . Stare konie to nie cukierek albo psikus tylko żebractwo. Miała być zabawa a robią syf niektórzy. I ten temat co roku powraca na forum. Niech rodzice wytłumaczą bachorom wyrośniętym ,że nie robi się komuś śmietnika z ogródka itp. A swoją droga to niektórzy pomstują na obca kulturę na imigrantów a celtyckie pogańskie święto jest ok. I zrozum człowieka.
Ok psikus, ale tak jak obsmarowali mi domofon. Patrzcie linka w poście. Starzy w ogóle ich nie pilnują i wyrastają wandale.
Takiego tylko za mordę i kopa, bo to już przesada....
https://zapodaj.net/7e527ec13c5e4.jpg.html
Takiego tylko za mordę i kopa, bo to już przesada....
https://zapodaj.net/7e527ec13c5e4.jpg.html
Chamy co minusują ZROZUM PO TWOIM BACHORZE SPRZATAĆ NIE BĘDĘ. Trochę kultury , zabawa zabawa ale bez przegięcia i z poszanowaniem dla cudzych własności. Proszę powyżej ktos zamieścił linka z foto jak zniszczyli domofon mu. I CO CHAMIE ZAPŁACISZ TERAZ ZA ZNISZCZENIA bo twój dzieciar zniszczył cudzą własność!!!!!!!!!!!!!! inaczej nie zrozumiecie
Brawo, brawo, brawo. Co jedna wypowiedź to lepsza. Chodzi o to, że nie każdy musi bawić się w jakieś pogańskie zwyczaje, a takie tłumaczenia że ten ktoś też ma dziecko i że jego dziecko też rozrabia są na poziomie właśnie tych dzieci.
Sam mam dziecko, ale nie wyobrażam sobie że komuś zniszczy jego rzecz, a ja powiem że to przecież dziecko.
W sumie to takim dzieciom nie ma się co dziwić, skoro rodzic tutaj się wypowiada w taki sposób. Gramatycznie już w ogóle patrzeć nie można.
Sam mam dziecko, ale nie wyobrażam sobie że komuś zniszczy jego rzecz, a ja powiem że to przecież dziecko.
W sumie to takim dzieciom nie ma się co dziwić, skoro rodzic tutaj się wypowiada w taki sposób. Gramatycznie już w ogóle patrzeć nie można.
do też z Banina tak mam bachora i nigdy syfu nikomu nie robił, nie gryzmolił, nie wrzucał śmieci do cudzego ogródka bo tak został wychowany. Ja wychowywałem a nie hodowałem . W każdym innym kraju byś mandat zapłacił za zniszczenia. To tylko mąka , to idz i zmyj. Farby na klamkach i płotach u innych też będziesz zmywał po swoim Dzieciaczku .