Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo mile zdziwiona:) wątek zamknięty Odwiedziłam restauracje pierwszy raz ale z checia do niej wroce... Moim...
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lutego 2012

Katastrofa. wątek zamknięty Restauracja pusta, nie ma ani ludzi, ani pracowników. Pojawili się dopiero z...
~Marta
-

dodano: 19 listopada 2011

REWELACJA wątek zamknięty rewelacja!!!!!
~BEATA
-

dodano: 10 czerwca 2011

spadek i to duzy wątek zamknięty bylam i wsumie juz nie jestem stałym klientem :(( gdzie sie podzial nasz...
~madzia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 lutego 2010

Zdziwiona ? wątek zamknięty Obsługa nie bardzo zainteresowana klientem . Jedzenie odgrzewane z marnym...
~Agnieszka
-

dodano: 31 stycznia 2010

super jedzenie wątek zamknięty salatki rewelacja pieknie zrobione:) jakis nowy kucharz chyba jest, jestem...
~agata
-

dodano: 26 października 2009

SMACZNIE! wątek zamknięty Choć wygląd lokalu do złudzenia przypomina inną znaną restaurację, to całkiem...
~Agata W.
-

dodano: 8 sierpnia 2009

super restauracja wątek zamknięty Polecam wszystkim ,jedzonko pyszne,duze porcje,dostepne ceny,na zamowienie...
~Will
3

dodano: 15 października 2008

suuuuper:) wątek zamknięty jako że nie jadam w domu, często bywam w restauracjach. Muszę przyznać, że...
~piotrek
-

dodano: 16 lipca 2009

Można się najeść ...bardzo. wątek zamknięty Ostatnio nastapiły chyba jakieś zmiany,bo zmieniło sie jedzenie,rodzaj i...
~Stała klientka
-

dodano: 9 lipca 2009

super jedzenie wątek zamknięty gorąco polecam,niskie ceny duże porcje sympatyczna obsługa
~miki
-

dodano: 1 czerwca 2009

na wynos wątek zamknięty Wzielismy jedzenie do domu. Gyros b.dobry, dla mnie az za duzo, pyszna...
~przymorzanka
-

dodano: 29 maja 2009

Obsługa to jakaś pomyłka wątek zamknięty Zajrzałam z chłopakiem do tej "restauracji" wczoraj wieczorem. Chcielismy...
~Iwona
1

dodano: 17 marca 2009

Najgorsza restauracja na świecie wątek zamknięty To co się dzieje w tej Psełdo restauracji jest nie do pomyslenia Obsługa na...
~Ewa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 lutego 2009

Obsługa klienta... wątek zamknięty a właściwie jej brak skutecznie odstraszył mnie od tego miejsca. Przez ponad...
~taki jeden
-

dodano: 13 lutego 2009

Pysznie wątek zamknięty Obsługa przesympatyczna w tempie rzadko spotykanym w innych restauracjach....
~E-mail
-

dodano: 13 października 2008

niska jakość za wysoką cenę wątek zamknięty odwiedziłam restaurację pierwszy i ostatni raz. Powody: - niedomyte, brudne...
~Paulina
-

dodano: 15 września 2008

Klient wątek zamknięty Wspaniała restauracja, bardzo ładny wystrój, smaczne jedzenie, miła obsługa,...
~Klient
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 grudnia 2007

SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Super obsługa, bardzo miłe Panie kelnerki. Spokojna i przyjazna atmosfera....
~STAŁY KLIENT
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 listopada 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

19

wątków

do góry