Widok
Hamstwo i bezczelność !!!!!!!!!!!!!!!!!
Klijentów detalicznych panowie z ap traktują poprostu jak .... !!!! Byłem dzisiaj w ap żeby zakupić sobie tłumik do auta, przywitałem się mówiąc dzień dobry poprosiłem o tłumik i o uszczelkę do tego tłumika, a sprzedsawca stwierdził : "może bez uszczelki bo będzie szybciej nie będzie trzeba szukać" a do kolegi siedzącego obok powiedział : "dzisiaj się chyba nie skończą". Moim zdaniem to samo hamstwo....Obsługi detalnistów, brak szacunku dla zwykłego szarego człowieka. Nieistotne że była godzina 17,30 i mieli tylko 30 minut do zakończenia pracy, ja byłem po 10 godzinach pracy od 7. Nie pozdrawiam ... Obsługi!!!!!!!!
Moja ocena
Auto-Partner Gdańsk
kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 1
asortyment: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6
No współczuję Panu,że pracuje Pan 10 godzin i był Pan zmęczony a tu taka bezszczelność.
Proszę sobie wyobrazić,że Ci niekulturalni panowie pracują też po 10 godzin , bez żadnej przerwy-ewentualnie kanapka w locie,a klienci non stop. Jeżeli przychodzi Pan przed zamknięciem i marudzi to czego wymagać.
Proszę sobie wyobrazić,że Ci niekulturalni panowie pracują też po 10 godzin , bez żadnej przerwy-ewentualnie kanapka w locie,a klienci non stop. Jeżeli przychodzi Pan przed zamknięciem i marudzi to czego wymagać.
A ja nie rozumiem, skoro ten sklep jest zamykany o danej godzinie, to Ci panowie powinnie mieć przyklejony uśmiech do tej godziny właśnie. Nic ich nie usprawiedliwia że dużo klientów, itp. Skoro pracuje się z klientem to podstawowe zasady uprzejmości powinny obowiązywać. Głupie komentarze i nieuprzejmość są zdecydowanie nie na miejscu. A skoro praca z ludźmi jest zbyt trudna zawsze mogą sobie popracować na fermie kurczaków.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Miałem nieprzyjemność kupować parę razy w AP - poziom obsługi klientów indywidualnych jest dokładnie taki, jak opisał to autor wątku.
Bezczelne prostackie odzywki, wyśmiewanie niewiedzy kupującego, niewybredne żarty między pracownikami - i faktycznie, mechanicy i znajomi pracowników są obsługiwani zupełnie inaczej.
A tak na marginesie, to stoi ten wasz zakichany biurowiec, przerośnięty formą nad treścią, a wy dalej gnieździcie się tam, gdzie zwykle. Widać rynek niewiele was nauczył.
Wszystkim odradzam AP - taniej na allegro, a i doradzą odpowiednio.
Kij wam w oko - powieście sobie jeszcze gołe baby na ścianach i będzie jak u pachciarza w Luzinie.
Bezczelne prostackie odzywki, wyśmiewanie niewiedzy kupującego, niewybredne żarty między pracownikami - i faktycznie, mechanicy i znajomi pracowników są obsługiwani zupełnie inaczej.
A tak na marginesie, to stoi ten wasz zakichany biurowiec, przerośnięty formą nad treścią, a wy dalej gnieździcie się tam, gdzie zwykle. Widać rynek niewiele was nauczył.
Wszystkim odradzam AP - taniej na allegro, a i doradzą odpowiednio.
Kij wam w oko - powieście sobie jeszcze gołe baby na ścianach i będzie jak u pachciarza w Luzinie.
Skoro chamstwo i bezczelność po co kupować tam kilka razy??
Nie rozumiem dlaczego robicie zakupy w tym sklepie skoro allegro jest takie fantastyczne. Widzę że większość opinii jest po prostu złośliwa a ostatnia udowadnia że jak ktoś jest bezczelny i chamski to wszystkich za takich uważa. Co Pana obchodzi ich budynek , a "gołe baby na ścianach" dokładnie odzwierciedlają Pański poziom intelektualny i totalny brak kultury. W tym sklepie robią zakupy tez kobiety oraz rodziny z dziećmi chyba Pan się zapędził i wyzwiska w opinii na forum to już poniżej jakiejkolwiek krytyki.
A co do obsługi mając takich klientów wcale nie dziwi minie że nie mają cierpliwości anioły by uciekły .....
Nie rozumiem dlaczego robicie zakupy w tym sklepie skoro allegro jest takie fantastyczne. Widzę że większość opinii jest po prostu złośliwa a ostatnia udowadnia że jak ktoś jest bezczelny i chamski to wszystkich za takich uważa. Co Pana obchodzi ich budynek , a "gołe baby na ścianach" dokładnie odzwierciedlają Pański poziom intelektualny i totalny brak kultury. W tym sklepie robią zakupy tez kobiety oraz rodziny z dziećmi chyba Pan się zapędził i wyzwiska w opinii na forum to już poniżej jakiejkolwiek krytyki.
A co do obsługi mając takich klientów wcale nie dziwi minie że nie mają cierpliwości anioły by uciekły .....