Widok
Harley Davidson dla każdego
Opinie do artykułu: Harley Davidson dla każdego.
Było głośno, rockowo i tłocznie. I tak właśnie miało być. Harley Davidson hucznie, a zarazem piknikowo uczcił otwarcie salonu. Firma nie zamierza skupiać się tylko na sprzedaży motocykli. Chce integrować trójmiejskie środowisko miłośników jednośladów.
Rockandrollowy piknik Harleya falami przyciągał zarówno motocyklistów jak i miłośników cięższego grania. Tłoczno było na początku imprezy i popołudniu w czasie najciekawszych koncertów. Motocyklowa brać zaprezentowała to co ...
Było głośno, rockowo i tłocznie. I tak właśnie miało być. Harley Davidson hucznie, a zarazem piknikowo uczcił otwarcie salonu. Firma nie zamierza skupiać się tylko na sprzedaży motocykli. Chce integrować trójmiejskie środowisko miłośników jednośladów.
Rockandrollowy piknik Harleya falami przyciągał zarówno motocyklistów jak i miłośników cięższego grania. Tłoczno było na początku imprezy i popołudniu w czasie najciekawszych koncertów. Motocyklowa brać zaprezentowała to co ...
Wolę ścigacza, HD ma osiągi prawie jak samochód a ładowność żadna.
Na ścigacza co prawda też nic nie załaduję, ale 3s do 100 km/h to jest coś, lepiej niż w najszybszych autach ;) Poza tym lekki i wąski do przeciskania się między autami.
100km/h na jedynce i jednym kole to jest.
Oczywiście rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Nie wiem, co w HD ludzi kręci - marka?
Wolę moja Multiplą jechać niż powolnym, szerokim mi ciężkim HD i zastanawiać się, jak przewieźć ładunek. Ścigaczem wyjeżdżam w niedzielę po przysłowiowym kościele (nie chodzę, nie wierzę), w tygodniu niestety praca...
100km/h na jedynce i jednym kole to jest.
Oczywiście rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Nie wiem, co w HD ludzi kręci - marka?
Wolę moja Multiplą jechać niż powolnym, szerokim mi ciężkim HD i zastanawiać się, jak przewieźć ładunek. Ścigaczem wyjeżdżam w niedzielę po przysłowiowym kościele (nie chodzę, nie wierzę), w tygodniu niestety praca...
bh forever
szczekasz jak ratlerk naoglądałeś sie seriali i cwaniaka zgrywasz a jak już wczesniej napisałem ty zwykła ci.a jesteś. Nie będe sie z toba wykłócał gdzie mi bliżej a gdzie dalej Zadałem tobie proste pytanie na które unikasz odp więc je powtórze. Dlaczego nie podszedłeś do tego "armeńca" i nie powiedziałeś mu tego w twarz co tu wypisujesz? Wiadomo klawiatura i monitor w pysk nie da natomiast "armeniec" mógłby "zgasić" tobie światło na ładnych pare chwil po których byś sie obudził z zaszczanymi stringami :-). Drugie moje pytanie to co to za skrót BH nie musze znac wszystkich skrótów szczególnie tych których reprezentantem jest taki ćwierćinteligent jak ty. Na koniec proponuje skończyć z amerykańskimi serialami bo porównywanie SOA do realnego klubu jest troche strzałem
żegnam ozięble wirtualny "wojowniku" spod znaku SOA czy jak wolisz bh :-)
żegnam ozięble wirtualny "wojowniku" spod znaku SOA czy jak wolisz bh :-)
bad company
....no nieścisłości same.... niby braterstwo i honor (widać jakichś prawicowców Gdańskich) a tu proszę rumun z brodą na harleyu jako pierwszy no albo armeniec....po drugie jaki honor jak kilku z nich to HA lub coś co do HA się po prostu się nie dostało bo albo było za kratami albo po prostu nie spełniało wymagań. Po drugie w opisie oprócz honoru....POLSKA- a w symbolu czaszka w hełmie nazistowskiego Niemca.....
Widać banda, która lubi przykuwać uwagę... Udało się im na pewno dlatego tak tu wszyscy piszą....
Widać banda, która lubi przykuwać uwagę... Udało się im na pewno dlatego tak tu wszyscy piszą....
sierzant masz potwierdzone informacje czy domysły? mi sie wydaje ze jednak domysły
Nie rumun nie armeniec tylko Polak. Po drugie jak się jest HA to się jest HA a nie BC więc BC to BC. Po trzecie w Gdańsku nie ma HA. Po czwarte powiadasz czaszka w hełmie nazistowskiego niemca? Widać z historią jesteś na bakier spójrz w jakich hełmach walczyli powstańcy. Rowniez były to nazistowskie lecz zdobyczne hełmy przepasane biało-czerwoną szarfą dodtakowo na hełmie BC jest symbol NSZ więc przestań pisać głupoty i siać ferment bo piszesz coś o czym nie masz bladego pojęcia
Ale do kogo mam tam krzyczeć jak tam nikogo nie ma. Jak ktoś wcześniej zauważył 3 śmiesznych ludzikow którzy przynoszą HA wstyd na cały świat. Całe to HA w Polsce to jedno wielkie nieporozumienie! Gdzie byli jak w sobotę Outlawsi grasowali po Gdańsku woleli lansować się u poznańskich slowikow zamias zdrajcy mendy bez honoru
Banda bc......celowo piszę z małej literki....
mizerne chłopczyki, skinek alfons, hahaha jeden synalek tatusia..... no i pajac co z HA wyleciał.....W dodatku lubią zdjęcia i pokazują sie publicznie jak celebryci..... No żałosne na maxa!!! Ogon macie pajace dzięki temu ze hahahahhaahah Zwłaszcza skinek alfons co ma dwie domówki z szczerbatymi pannami na gd i się wozi jakby miał conajmiej wierzowiec w Kiel...... hahahahah
Świat motocyklowy w moim wydaniu, to traktowanie użytkowników jednośladów bez względu na pojemność skokową oraz typ pojazdu ( szlifiera , armatura , skuter lub weteran ) na równi. Zadzieranie głowy bo jestem z takiego czy innego klubu ,lub bo posiadam taki lub inny motocykl to dziecinada. Opluwanie gościa z powodu założenia klub motocyklowego i naszycia na papę MC nie pytając rady starszych o zgodę to błazenada. Admin strony HA wraz z pomysłodawcami tej inicjatywy powinien odpowiadać z paragrafu za taki wyczyn lub dostać zdrowy łomot (opcja do wyboru) Generalnie nie popieram klasyfikowania motocyklistów na lepszych i gorszych z powodu przynależności do klubu lub typu pojazdu. W środowisku od dawna krąży opinia ,że niektóre kluby motocyklowe a dokładniej ich członkowie ,wykorzystują legendę do tego aby się dowartościować i puszyć jak pawie. Naszywanie 1% na piersi podczas gdy pracuje się na etacie i żyje się zgodnie z prawem to również popelina i mizerny teatr ,który wywołuje szyderczy uśmiech. Reasumując żyj i daj żyć innym ! Rozwiń jeszcze proszę myśl przebierańcy w zestawieniu Hells Angels kontra Bad Company oraz firma kogucik - pitolnął i ucikekł ,może mnie przekonasz. Odnoszę wrażenie ,że podchodzisz do tematu przez pryzmat osobistych uprzedzeń ,które przenosisz na całość tej grupy przez pryzmat jednego osobnika!
bad company mc
Z tego co słyszałem to nowość na scenie gdańskiej i będą kasować hellsów i wszystko co supportuje 81. już jednemu przemówili do rozsądku teraz pora na kolejnych mańków i browarów. Najfajniej to muszą sie czuć supporterzy. hahaha
Brawo Darek i Bad company MC. Pozamiatajcie w końco w GD!
Brawo Darek i Bad company MC. Pozamiatajcie w końco w GD!
czy ty masz jakis problem ze sobą że wylewasz swoje gorzkie żale?
nie jesteś od tego żeby mówić co jest klubem a co nie. Mną nie ma sie nikt przejmować sam sobie w życiu daje rade w przeciwieństwie do ciebie. Nie raz i nie dwa już pisałem podejdz do któregoś z tych jakże przez ciebie znienawidzonych i powiedz to w twarz, a nie prowadzisz wirtualna napinke jedni walczą pięsciami ty spacjami i enterami
Bydło i chamstwo
A ja się pytam gdzie była policja ??? Każdy z tych pierdopędów ryczał jak karabin maszynowy i tak od rana do nocy przetykane równie głośnymi szlifierkami, mówię o ul. Elbląskiej . Nawet przez szczelnie zamknięte okna trudno było znieść ryk motocykli, pytam jak wielkim chamem i burakiem trzeba być żeby nie brać pod uwagę mieszkańców?! Dawno nie byłem tak wk*** bo nawet tiry tak nie ryczą jak te moto buraki !!!
Uciążliwe zabawy starych d*pków.
Nie miałbym nic do tych gości na motorach, gdyby nie potworna hałaśliwość ich poprzerabianych "traktorów". Przerobi sobie taki stary pryk tłumik na głośno ryczący i zdaje mu się, że zaspokaja swoje dawne dziecięce marzenia o głośnej maszynie, nie licząc się otoczeniem udręczonym jego emocjonalną niedojrzałością. Dziwię się, że Policja bezwzględnie nie tępi tych prymitywnych gości. Jeżeli ta d*powata Policja tego nie będzie robić, to w końcu zabierzemy się za to my, obywatele. Ja też jeżdżę różnymi pojazdami i do głowy by mi nie przyszło, żeby poprawiać dwoje ego hałasem.