Widok

Harley Davidson dla każdego

Opinie do artykułu: Harley Davidson dla każdego.

Było głośno, rockowo i tłocznie. I tak właśnie miało być. Harley Davidson hucznie, a zarazem piknikowo uczcił otwarcie salonu. Firma nie zamierza skupiać się tylko na sprzedaży motocykli. Chce integrować trójmiejskie środowisko miłośników jednośladów.

Rockandrollowy piknik Harleya falami przyciągał zarówno motocyklistów jak i miłośników cięższego grania. Tłoczno było na początku imprezy i popołudniu w czasie najciekawszych koncertów. Motocyklowa brać zaprezentowała to co ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piszę się Skrewdriver a nie Skrewdriwer naziolku

Banda bc......celowo piszę z małej literki....

mizerne chłopczyki, skinek alfons, hahaha jeden synalek tatusia..... no i pajac co z HA wyleciał.....W dodatku lubią zdjęcia i pokazują sie publicznie jak celebryci..... No żałosne na maxa!!! Ogon macie pajace dzięki temu ze hahahahhaahah Zwłaszcza skinek alfons co ma dwie domówki z szczerbatymi pannami na gd i się wozi jakby miał conajmiej wierzowiec w Kiel...... hahahahah
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hells Angles

Nie rozumiem. Hells Angles to przestępczość zorganizowana a to co tu widzę z całym szacunkiem to zwykły klub. To tak jakby szkolne kółko karate nazywało się Yakuzą albo gruba 30 somalijczyków zwała się jednostką specjalną. Dno i dwa metry mułu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świat motocyklowy w moim wydaniu, to traktowanie użytkowników jednośladów bez względu na pojemność skokową oraz typ pojazdu ( szlifiera , armatura , skuter lub weteran ) na równi. Zadzieranie głowy bo jestem z takiego czy innego klubu ,lub bo posiadam taki lub inny motocykl to dziecinada. Opluwanie gościa z powodu założenia klub motocyklowego i naszycia na papę MC nie pytając rady starszych o zgodę to błazenada. Admin strony HA wraz z pomysłodawcami tej inicjatywy powinien odpowiadać z paragrafu za taki wyczyn lub dostać zdrowy łomot (opcja do wyboru) Generalnie nie popieram klasyfikowania motocyklistów na lepszych i gorszych z powodu przynależności do klubu lub typu pojazdu. W środowisku od dawna krąży opinia ,że niektóre kluby motocyklowe a dokładniej ich członkowie ,wykorzystują legendę do tego aby się dowartościować i puszyć jak pawie. Naszywanie 1% na piersi podczas gdy pracuje się na etacie i żyje się zgodnie z prawem to również popelina i mizerny teatr ,który wywołuje szyderczy uśmiech. Reasumując żyj i daj żyć innym ! Rozwiń jeszcze proszę myśl przebierańcy w zestawieniu Hells Angels kontra Bad Company oraz firma kogucik - pitolnął i ucikekł ,może mnie przekonasz. Odnoszę wrażenie ,że podchodzisz do tematu przez pryzmat osobistych uprzedzeń ,które przenosisz na całość tej grupy przez pryzmat jednego osobnika!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

diabeł...... ciekawe rzeczy piszesz...... czyżby mierny teatrzyk? ciekawe skąd wiesz? bc to przebierańcy, którzy beszczeszczą symbole , w innym świecie to może i figury -ale dla mnie w świecie motocyklowym to "firma kogucik - pitolnął i ucikekł"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamieszczając ten wpis o gościu z klubu BC zachowaliście się jak dzieci. Cały ten wasz klub to mierny teatrzyk na pokaz. Mam nadzieje ,że się zreflektujecie i przestaniecie pajacować, bo pozujecie na kogoś kim nigdy nie byliście i nie będziecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

masz w linku odpowiedz co to za klub.

http://www.hells-angels.pl/index.php/pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

C18

Mieszanie idei, zasad czy nawet nazwy BH do partykularnych rozgrywek międzyklubowych, nieważne czy piłkarskich czy motocyklowych jest naganne. Wycieranie się tą organizacją jest karane z automatu - i to nie hejtem w internecie. Ty też nie jesteś anonimowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

HA w Gdańsku jest- to po pierwsze. Po drugie ekipa kiboli przerobiona na motocyklistów. ... żenada. .... bojówki a nie motocykliści. ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

aaaaaaaahahhahhahhhaha

no nie dosc ze widzę skąd to piszesz to jeszcze kto pisze.....pajac!!!!

sam to napisałes....znowu to samo

.nie jesteś mocnym klubem skora sam to piszesz......wstyd!

HA KC -kinder club

pewnie jesteś sesranym Aniołem ...i już masz pełne gacie...i mam pytanie czemu nad gdańskim oddziałem widnieje napis hells frajers!!!! to chyba sprawa tej samej kupy co właśnie masz w gaciach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

ścig

Mocny klub i leją w łeb Hellsów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jac

Bylem z dzieckiem wiec sam rozumiesz-kto wie moze kiedys pogadamy

ja HD nie chcę

ja harleya już nie chcę mam dwa ale te trzy hostessy ze zdjęcia chętnie przygarnę :) śliczniutkie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale do kogo mam tam krzyczeć jak tam nikogo nie ma. Jak ktoś wcześniej zauważył 3 śmiesznych ludzikow którzy przynoszą HA wstyd na cały świat. Całe to HA w Polsce to jedno wielkie nieporozumienie! Gdzie byli jak w sobotę Outlawsi grasowali po Gdańsku woleli lansować się u poznańskich slowikow zamias zdrajcy mendy bez honoru
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

czy ty masz jakis problem ze sobą że wylewasz swoje gorzkie żale?

nie jesteś od tego żeby mówić co jest klubem a co nie. Mną nie ma sie nikt przejmować sam sobie w życiu daje rade w przeciwieństwie do ciebie. Nie raz i nie dwa już pisałem podejdz do któregoś z tych jakże przez ciebie znienawidzonych i powiedz to w twarz, a nie prowadzisz wirtualna napinke jedni walczą pięsciami ty spacjami i enterami

bh forever

szczekasz jak ratlerk naoglądałeś sie seriali i cwaniaka zgrywasz a jak już wczesniej napisałem ty zwykła ci.a jesteś. Nie będe sie z toba wykłócał gdzie mi bliżej a gdzie dalej Zadałem tobie proste pytanie na które unikasz odp więc je powtórze. Dlaczego nie podszedłeś do tego "armeńca" i nie powiedziałeś mu tego w twarz co tu wypisujesz? Wiadomo klawiatura i monitor w pysk nie da natomiast "armeniec" mógłby "zgasić" tobie światło na ładnych pare chwil po których byś sie obudził z zaszczanymi stringami :-). Drugie moje pytanie to co to za skrót BH nie musze znac wszystkich skrótów szczególnie tych których reprezentantem jest taki ćwierćinteligent jak ty. Na koniec proponuje skończyć z amerykańskimi serialami bo porównywanie SOA do realnego klubu jest troche strzałem
żegnam ozięble wirtualny "wojowniku" spod znaku SOA czy jak wolisz bh :-)

Jasne...

Polityk pełną mordą... Pomieszanie alfonsa skina, ex hellsa i ciapatych to nie klub!!! Już byli w gd politycy typu browarek jacuś i nikt sie nimi nie przejmował a Tobą się przejmą...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry