Widok

Harley Davidson dla każdego

Opinie do artykułu: Harley Davidson dla każdego.

Było głośno, rockowo i tłocznie. I tak właśnie miało być. Harley Davidson hucznie, a zarazem piknikowo uczcił otwarcie salonu. Firma nie zamierza skupiać się tylko na sprzedaży motocykli. Chce integrować trójmiejskie środowisko miłośników jednośladów.

Rockandrollowy piknik Harleya falami przyciągał zarówno motocyklistów jak i miłośników cięższego grania. Tłoczno było na początku imprezy i popołudniu w czasie najciekawszych koncertów. Motocyklowa brać zaprezentowała to co ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zimny browar w górę!!!

....jak w tytule!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

sierzant wie co mówi a tobie się wydaje!

To ci się tobie wydaje to twoja sprawa. A ja tam jestem pewien że Stara dobra Gdańska szkoła wzięła sobie chłopca co do niech nie pasuje..... A taki potencjał mają...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

BH forever

i ja wiem czego to skrót dzieciaku i ty wiesz. tyle że ty do BH masz daleko tak samo jak do MC. To że wygladasz jak chłopiec z "sons of anarchy" to nie znaczy że rozumy pozjadałeś.....a no tak....zapomniałem w SOA nie było Armeńcopodobnych!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tych trzech smiesznych ludzi co sie po katach chowaja, nie wychodza na ulice i nie jezdza na motorach? Efektem bedzie echo..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

podjedź na zielony trójkąt i krzyknij, że HA nie ma w Gdańsku i poczekaj na efekt.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Może bandido-hels ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bh forever

masz jakies smutne przeżycia z w/w "kolorowym"? poważnie pytam. Dlaczego nie podszedłes i nie powiedziałeś mu tego w twarz? Strach nie pozwolił? Zza klawiatury kozak na żywo ci.a przykre ale prawdziwe. BH czego to skrót?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

jac wiedzą więcej niz się tobie wydaje

Skoro wiesz ze przyjechali bmw i mercedesami to widać że tam byłes i ich widziałeś na żywo zgadza się? Zastanawia mnie dlaczego do nich nie podszedłeś i im w twarz nie powiedziałeś tego co tu wypisujesz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

sierzant masz potwierdzone informacje czy domysły? mi sie wydaje ze jednak domysły

Nie rumun nie armeniec tylko Polak. Po drugie jak się jest HA to się jest HA a nie BC więc BC to BC. Po trzecie w Gdańsku nie ma HA. Po czwarte powiadasz czaszka w hełmie nazistowskiego niemca? Widać z historią jesteś na bakier spójrz w jakich hełmach walczyli powstańcy. Rowniez były to nazistowskie lecz zdobyczne hełmy przepasane biało-czerwoną szarfą dodtakowo na hełmie BC jest symbol NSZ więc przestań pisać głupoty i siać ferment bo piszesz coś o czym nie masz bladego pojęcia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

A! Racja Polak!

.........tylko mama się na armeńca zapatrzyła na moment.......lepiej sprawdz mu drzewo genealogiczne....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak wlasnie jest i bylo

tylko ze to on wbija wzrok w glebe zebym nie musial wbic mu piesci w ryj !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak to co to za klub?!

To Twój klub! Sam napisałeś ten post chłopcze bo lubisz zwracać na siebie uwagę a nikt inny tego nie napisał bo jesteście nudni....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

no z tym kolorowym to przesada

zwłaszcza ze kolesie to kilku Gdańskich dobrych nazioli a tu prosze jak im kryteria spadły...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

bad company

....no nieścisłości same.... niby braterstwo i honor (widać jakichś prawicowców Gdańskich) a tu proszę rumun z brodą na harleyu jako pierwszy no albo armeniec....po drugie jaki honor jak kilku z nich to HA lub coś co do HA się po prostu się nie dostało bo albo było za kratami albo po prostu nie spełniało wymagań. Po drugie w opisie oprócz honoru....POLSKA- a w symbolu czaszka w hełmie nazistowskiego Niemca.....
Widać banda, która lubi przykuwać uwagę... Udało się im na pewno dlatego tak tu wszyscy piszą....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

a to sorry kolor mnie zmylił , a że 81 gonią to fajnie, trza to pić, najlepiej zimnym brovarem :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

pewnie gdy przechodził obok ciebie wbijałeś swój groźny wzrok w chodnik :-) ot internetowi napinacze :-)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cos mnie sie wydaje ze chyba nie, mieli by wtedy kolory czerwono biale jak te wszystkie kluby suportowe i jakies naszywki suportowe a oni mieli bialo czerwone dokladnie takie jak helsi. A helsi podobno sa w gdansku tylko cos ich na ulicach nie widac wiec ciekawe o co chodzi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry