Widok

Harley Davidson dla każdego

Opinie do artykułu: Harley Davidson dla każdego.

Było głośno, rockowo i tłocznie. I tak właśnie miało być. Harley Davidson hucznie, a zarazem piknikowo uczcił otwarcie salonu. Firma nie zamierza skupiać się tylko na sprzedaży motocykli. Chce integrować trójmiejskie środowisko miłośników jednośladów.

Rockandrollowy piknik Harleya falami przyciągał zarówno motocyklistów jak i miłośników cięższego grania. Tłoczno było na początku imprezy i popołudniu w czasie najciekawszych koncertów. Motocyklowa brać zaprezentowała to co ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no z tym kolorowym to przesada

zwłaszcza ze kolesie to kilku Gdańskich dobrych nazioli a tu prosze jak im kryteria spadły...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak to co to za klub?!

To Twój klub! Sam napisałeś ten post chłopcze bo lubisz zwracać na siebie uwagę a nikt inny tego nie napisał bo jesteście nudni....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

tak wlasnie jest i bylo

tylko ze to on wbija wzrok w glebe zebym nie musial wbic mu piesci w ryj !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

A! Racja Polak!

.........tylko mama się na armeńca zapatrzyła na moment.......lepiej sprawdz mu drzewo genealogiczne....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

sierzant masz potwierdzone informacje czy domysły? mi sie wydaje ze jednak domysły

Nie rumun nie armeniec tylko Polak. Po drugie jak się jest HA to się jest HA a nie BC więc BC to BC. Po trzecie w Gdańsku nie ma HA. Po czwarte powiadasz czaszka w hełmie nazistowskiego niemca? Widać z historią jesteś na bakier spójrz w jakich hełmach walczyli powstańcy. Rowniez były to nazistowskie lecz zdobyczne hełmy przepasane biało-czerwoną szarfą dodtakowo na hełmie BC jest symbol NSZ więc przestań pisać głupoty i siać ferment bo piszesz coś o czym nie masz bladego pojęcia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

jac wiedzą więcej niz się tobie wydaje

Skoro wiesz ze przyjechali bmw i mercedesami to widać że tam byłes i ich widziałeś na żywo zgadza się? Zastanawia mnie dlaczego do nich nie podszedłeś i im w twarz nie powiedziałeś tego co tu wypisujesz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

bh forever

masz jakies smutne przeżycia z w/w "kolorowym"? poważnie pytam. Dlaczego nie podszedłes i nie powiedziałeś mu tego w twarz? Strach nie pozwolił? Zza klawiatury kozak na żywo ci.a przykre ale prawdziwe. BH czego to skrót?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może bandido-hels ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podjedź na zielony trójkąt i krzyknij, że HA nie ma w Gdańsku i poczekaj na efekt.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Tych trzech smiesznych ludzi co sie po katach chowaja, nie wychodza na ulice i nie jezdza na motorach? Efektem bedzie echo..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

BH forever

i ja wiem czego to skrót dzieciaku i ty wiesz. tyle że ty do BH masz daleko tak samo jak do MC. To że wygladasz jak chłopiec z "sons of anarchy" to nie znaczy że rozumy pozjadałeś.....a no tak....zapomniałem w SOA nie było Armeńcopodobnych!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

sierzant wie co mówi a tobie się wydaje!

To ci się tobie wydaje to twoja sprawa. A ja tam jestem pewien że Stara dobra Gdańska szkoła wzięła sobie chłopca co do niech nie pasuje..... A taki potencjał mają...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zimny browar w górę!!!

....jak w tytule!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jasne...

Polityk pełną mordą... Pomieszanie alfonsa skina, ex hellsa i ciapatych to nie klub!!! Już byli w gd politycy typu browarek jacuś i nikt sie nimi nie przejmował a Tobą się przejmą...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

bh forever

szczekasz jak ratlerk naoglądałeś sie seriali i cwaniaka zgrywasz a jak już wczesniej napisałem ty zwykła ci.a jesteś. Nie będe sie z toba wykłócał gdzie mi bliżej a gdzie dalej Zadałem tobie proste pytanie na które unikasz odp więc je powtórze. Dlaczego nie podszedłeś do tego "armeńca" i nie powiedziałeś mu tego w twarz co tu wypisujesz? Wiadomo klawiatura i monitor w pysk nie da natomiast "armeniec" mógłby "zgasić" tobie światło na ładnych pare chwil po których byś sie obudził z zaszczanymi stringami :-). Drugie moje pytanie to co to za skrót BH nie musze znac wszystkich skrótów szczególnie tych których reprezentantem jest taki ćwierćinteligent jak ty. Na koniec proponuje skończyć z amerykańskimi serialami bo porównywanie SOA do realnego klubu jest troche strzałem
żegnam ozięble wirtualny "wojowniku" spod znaku SOA czy jak wolisz bh :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy ty masz jakis problem ze sobą że wylewasz swoje gorzkie żale?

nie jesteś od tego żeby mówić co jest klubem a co nie. Mną nie ma sie nikt przejmować sam sobie w życiu daje rade w przeciwieństwie do ciebie. Nie raz i nie dwa już pisałem podejdz do któregoś z tych jakże przez ciebie znienawidzonych i powiedz to w twarz, a nie prowadzisz wirtualna napinke jedni walczą pięsciami ty spacjami i enterami
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry