Widok
Hashi Sushi
Uważajcie na to miejsce. Dostosowanie godzin pracy do potrzeb pracownika tylko wtedy kiedy pasuje to reszcie pracowników, czyli tak naprawdę pracujecie tak jak oni chcą, o miłej atmosferze zapomnijcie, umowy o pracę raczej też nie wchodzą w grę:) Wszystkim chętnym życzę powodzenia i MIŁEJ ATMOSFERY w pracy.
znalazl sie koneser wypowiadający sie w kazdym watku...
tez jadam sushi, ale nie nie jest to powód zeby w watku o innej tresci wtracac taki tekst. pieluch nie zmieniam bo ia mam niemowlaka w domu, a potyczki słowne nie zamierzam sie wdawac, bo to poniżej poziomu... morza
Czyli depresja? (a propos poziomu morza)
Ależ wątek dotyczy pracy w Hashi Sushi, gdzie serwują doskonałe Sushi, kelnerzy dobrze zarabiają i widzę zawsze te same osoby z obsługi. Więc wnioskują, że to jakiś jednodniowy kelner, któremu się coś tam nie spodobało.
Ze mną w potyczki słowne? :) Nie polecam.
Ależ wątek dotyczy pracy w Hashi Sushi, gdzie serwują doskonałe Sushi, kelnerzy dobrze zarabiają i widzę zawsze te same osoby z obsługi. Więc wnioskują, że to jakiś jednodniowy kelner, któremu się coś tam nie spodobało.
Ze mną w potyczki słowne? :) Nie polecam.
no wlasnie depresja. skończyłam geografię, wiec wiem o czym mówie, widać, ze jest Pan w dolinie i nie wspina sie na wyzyny, gdzie sa porzadni pracodawcy, na tym kończę temat bo szkoda słów....