Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
!!!lepiej trzymać się z daleka!!! wątek zamknięty W marcu kupiłam kupon na dwa zabiegi laserowe na stronie groupon.pl. Udało mi...
~Barbara M.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 listopada 2012

Absolutnie nie wątek zamknięty Długo zastanawiałam się nad dodaniem tej opinii, zwłaszcza, że starałam się...
~Ranita
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 maja 2012

nie polecam wątek zamknięty Jaki czas temu kupiłam kupon na grouponie -przedłużanie rzęs. Przedłużam...
~mon
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 lutego 2012

nie polecam. wątek zamknięty Jaki czas temu kupiłam kupon na grouponie -przedłużanie rzęs. Przedłużam...
~mon
-

dodano: 7 lutego 2012

Depilacja laserowa wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona. Kupiłam bon z groupon'u i nie żałuję. Obsługa...
~kate / kaś
1

dodano: 7 kwietnia 2011

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Jeśli chodzi o wystrój salonu i obsługę, to jak najbardziej na plus...
~klientka
1

dodano: 3 lipca 2011

Gabinet kosmetyczny na 5 :) wątek zamknięty Korzystałam z usług Helioderm kilkakrotnie i za każdym razem wychodziłam...
~Klaudia
-

dodano: 4 października 2011

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z zabiegu przedłużania rzęs 1:1- oferta promocyjna z groupon'u....
~Auś
-

dodano: 24 września 2011

zamykanie naczyń krwionośnych - zero efektu wątek zamknięty Chciałam się pozbyć "pajączków" na nogach. Wg informacji na stronie...
~Justyna
-

dodano: 30 czerwca 2011

Miła obsługa nie wystarczy... wątek zamknięty Liczy się też jakość świadczonych usług. Nie polecam, szczególnie osobom,...
~mami
-

dodano: 7 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Własnie wrociłam :)) Korzystalam z przedluzania rzes z kuponem grupon dlatego...
~Karolina
-

dodano: 6 maja 2011

do zaakceptowania wątek zamknięty Do salonu trafiłam po wykupieniu bonu zniżkowego na depilację laserową (o...
~Viki
1

dodano: 15 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry