Widok

Helios czy Multikino oferuje lepszą jakość usług?

Tak zapytam właśnie bo ceny biletów podobne. Gdzie jakość wyświetlanego filmu jest lepsza, gdzie siedzenia wygodniejsze? W Heliosie czy Multikinie w Gdyni?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się kocha kino to siedzenia są najmniej ważne...ludzie,na jakim my świecie żyjemy,że nie film a wygoda dla czterech liter się liczy...ja pierdykam;-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie wszyscy chodzą do kina oglądać filmy, no sorry.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hlle hle hle

to se poleje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem...niektórzy idą wygodnie posiedzieć...znam lepsze miejsca i bardziej kameralne:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Raz jeszcze przeczytaj moje zapytanie: "Gdzie jakość wyświetlanego filmu jest lepsza?"
Co nie oznacza, iż pytanie dotyczyło również siedziska
Emarti...nie tylko o jakość pytałeś się,proponuję jeszcze raz przeczytać swój post...co do meritum,jakość usług jest porównywalna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spędzasz w kinie ok 2,5 godziny, więc wygoda dla czterech liter jest dość istotna.
Jakość podobna, wygoda również. W Heliosie mają 'tanie wtorki" za 14 zł bilet i to lubię ;)

Co do dyskusji pobocznej... nie zawsze trafia się na interesujący film, wtedy jakość siedzenia jest bardzo ważna. Nie wiem skąd to oburzenie. Kino to nie dom, nie wstaniesz, nie przeciągniesz się i nie pójdziesz zrobić herbatki, gdy się trafi na dłużyznę. Trzeba wysiedzieć te czasem trzy godziny. Jak film bardzo zły, można ewentualnie wyjść.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko po co płacić (i to całkiem słono) za oglądanie nudnych czy kiepskich filmów? No chyba, że robi się za osobę towarzyszącą a brak asertywności, żeby towarzyszenia odmówić ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie ma znaczenia. To takie same kina. Nigdy nie pamiętam, jaki film widziałem w jakim kinie. Z wyjątkiem tych oglądanych w małych kinach, które nie przetrwały operacji sprzedawania kraju. ET widziałem w kinie Warszawa, Powrót do Przyszłości w kinie Fala, Neverending Story w kinie Promień. A ostatnie, które pamiętam to Szergowiec Ryan w kinie Znicz i The Cube w kinie Bajka. Pomijam Helikon i Kameralne, bo tam byłem w zeszłym roku. Teraz tam ma być hotel Sheraton chyba.
W multikinie w piątek widziałem Everest. Polecam. Dźwięk jest bardzo dobry. Tylko 3d nie ma sensu. Nie wiem, czemu wszystko na siłę teraz musi być w 3d. Głowa od tego boli. W czwartek bilety dychę kosztują jak się pokaże 3 papierki po kinder bueno. A to jeden z najlepszych słodyczy. Same korzyści zatem. Ale i tak nie lubię tych molochów za to, co zrobiły z kinami z dzieciństwa
A ten Everest był o 12:15. I byłem sam na sali. Zawsze tak chciałem, ale nigdy się tak zupełnie nie udało. A tym razem tak. Mogłem bez skrępowania zdjąć buty i nie musiałem udawanym kaszlem zagłuszać dźwięku otwieranej puszki z piwem.

"Sleep well my sweetheart. Please don't worry too much". (Rob Hall 1961-1996)
"Ale i tak nie lubię tych molochów za to, co zrobiły z kinami z dzieciństwa"

Przed epoką multipleksów kina to były kina. Fotele może nie były tak wygodne, jakoś obrazu i dźwięku była dużo niższa ale za to nikt nie siorbał napojów i nie szeleścił papierkami. Nie było też kilkudziesięciu minut reklam, i zwiastunów przed seansem.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak...na szczęście są kina gdzie tych przyjemności jak żarcie,picie i reklamy nie ma :D...doczytałam się że w Heliosie wtorki za 10 zł,mam ochotę obejrzeć Everest :-)
Nie,nie wtorki za 14 zł ;-)...ale i tak idę na Everest...13.30 Helios Gdynia..kto się dołączy? :D

standard porównywalny, warto iść w dni gdy mają tańsze bolety. Helios wtorek a wMultikino środa. Polecam

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (195 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry