Widok

Hematolog dla dorosłych

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
gdzie szybko mozna sie dostac do dobrego hematologa?Mam na mysli prywatnie bo na nfz to terminy z kosmosu.
Do dr Mital na przyszly rok, w Akademi tez:/
W endomedzie za tydzien ale o dr Kazmierskiej czytalam złe opinie.
Jeśli wiecie cos wiecej w tym temacie to dajcie znac.
Zależy mi na czasie.
Dzięki.
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WOJCIECH BARAN GDAŃSK GABINBET PRYWATNY WRZESZCZ UL WASOWSKIEGO /pracuje w akademii bardzo dobry specjalistahttp://www.hematologgdansk.pl/
Tez dzwonilam do dr Barana termin na grudzień:/
image
image

Niestety nie dostaniesz się prędzej. Hematologów jest jak na lekarstwo i nawet w pilnej sprawie jest ciężko. Co mogę Ci poradzić, jeżeli sprawa jest naprawdę pilna to udaj się na odział hematologii budynek 26, (jak dobrze pamiętam), 2 piętro- stary budynek na terenie AM, a nie ten nowy co wybudowali, i tam na oddziale poproś o ewentualna konsultację lub chwilę rozmowy z lekarzem. Może on coś Ci doradzi.
image
image
no naprawde cos strasznego z tymi terminami:( dzieki za info MamaM
image
image

może profesor Zaucha w Gdyni - ma też prywatny gabinet. Pozdrawiam
Witaj,
od jakiegoś czasu korzystam ze strony rezerwacji internetowych. Wpisujesz np. swoje objawy albo nazwę poszukiwanego specjalistę i dostajesz listę lekarzy ze swojej okolicy. Mi zapisanie do lekarza nie zajmuje dłużej niż parę minut. A tutaj znajdziesz hematologów z Gdańska: http://medmemo.pl/szukaj/hematolog/gdańsk/
dzieki za info
image
image

ja wchodzę na strony NFZ i sprawdzam kto ma podpisane kontrakty.Wszystkie dane są aktualne. I wtedy dzwonie. Jakiś czas temu szukałam hematologa i znalazłam w Wejherowie w szpitalu. Kolejka max 3tyg. Lekarka dość dobra.

Inne tematy z forum Zdrowie

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (6 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

do góry