Widok

Henar

Poszukuje informacj odnośnie firmy Henar Sp. z o.o. z Sopotu
Mam możliwoś podjęcia pracy za pośrednictwe tej spółki za granicą, jednak przed podjęciem pracy chciałbym poznać opine o tej firmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dosłownie prawdy Wam nie możemy opisać bo wątki usuwają , ale w skrócie zgadzam się z poprzednikami nie jest dobrze nie płaca a robote gonią , szczerze odradzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się też nie dostałem wypłaty za ostatni miesiąc , obóz pracy jak chcesz zjachać bo masz dość straszą że na własny koszt a bilet 2000euro
odradzam kombinator i cwaniak poczytaj komentarze
Byłem w Egipcie z tej firmy trzeba zdrowo zasuwać gdyż gościu bierze ludzi którzy nie mają pojęcia o robocie aby brać kasę im więcej tym lepiej. Mało na godz.a żeby zarobić w ciągu trzech miechów przerobiłem 1100 godzin w tym upale. Pan foreman donosi chory klimat między ludżmi hotel obskurny warunki fatalne. Jak coś im nie pasuje straszą karnym zjazdem koszt opiewa na 2000 euro można być jeszcze w plecy z kasą.Firma wisi mi jeszcze kasę i nie chce wypłacić odradzam wyjazdy z tej firmy pozdrawiam.
Witam bylem z tej firmy już na kontrakcie na Bahamach i niemożna na nic narzekać teraz czekam na wyjazd do Egiptu trochę się to przeciąga i ni wiem co jest grane czemu tyle trzeba czekać.
Witam, , w maju mam możliwość pracy za granicą z firmy Henar. Chcę spytać, czy Pana wyjazd doszedł do skutku i czy otrzymał Pan wynagrodzenie i czy wszystko było zgodne z umową, dziękuję i pozdrawiam. Proszę o odpowiedź na maila: paneczko@wp.pl

Inne tematy z forum Praca

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry