Widok
Heniek - ocena
Wybór odpowiedniego lekarza przy problemach proktologicznych bywa trudny, dlatego z pełną odpowiedzialnością i czystym sumieniem wskazuję dr. Jarosława Małysa oraz jego klinikę jako adres absolutnie bezkonkurencyjny. Moje obawy przed zabiegiem były ogromne, jednak Pan Doktor swoim profesjonalizmem, spokojem i niesamowitym zaangażowaniem natychmiast zredukował cały mój stres. Sama procedura okazała się w stu procentach bezbolesna i przebiegła w tak komfortowych warunkach, że cały wcześniejszy lęk okazał się bezpodstawny. Nie sposób nie wspomnieć o fantastycznej Pani pielęgniarce jej empatia, ciepło i troskliwa opieka zarówno podczas przygotowań, jak i w trakcie odpoczynku po zabiegu, dały mi ogromne poczucie bezpieczeństwa. Zgadzam się z każdą pozytywną opinią: nieszablonowe i w pełni indywidualne podejście Doktora do pacjenta to fakt, a nie tylko marketingowy slogan. Cały proces od wejścia do gabinetu po opiekę pozabiegową zorganizowano wzorowo. Moja ocena to bezdyskusyjne 11 na 10. Jeśli szukają Państwo realnej pomocy i ludzkiego podejścia, nie ma lepszego miejsca.