Widok

Hermes - opinia

Knajpa nie była przygotowana na majowy weekend, zdecydowanie. W czwartkowy wieczór live vocal był zdecydowanie zbyt głośny, nic nie było słychać. Dosyć długo czas oczekiwania na drinka, który nie zachwycał, robiony z najzwyklejszych soków.. które rozwarstwiają się w drinku tworząc nieciekawy efekt. Kelnerki mało skupione na swojej pracy, możliwe że przez zbyt głośną muzykę - chcieliśmy wyjść. Ostatecznie podano nędzną rybkę, jedzenie nie było ciepłe! To było spotkanie biznesowe, obok nas siedział jakiś nowobogacki burak, prawdopodobnie dorobił się na kładzeniu kafelek w Niemczech ( tyle wywnioskowałem ) , i obmawiał gości restauracji. Nie wiedział, że ja go rozumiem i bardzo prymitywnie obrażał mojego partnera biznesowego. Buractwo straszne, nie do zniesienia. Odradzę to miejsce wszystkim zagranicznym klientom, bo nie chciałbym aby ktoś naraził się na tak prymitywne doznania, a pewne słowa są podobne w większości języków..
Moja ocena
Galeria 63 kategoria: Restauracje
obsługa: 3

menu: 4

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: -

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rozumiem uwagi dotyczące samego lokalu, obsługi i jedzenia, ale kwestia gości to już nie wina knajpy... Różni są ludzie na świecie i na takowych trafisz nie tylko w Galerii63, ale w wielu innych miejscach, zatem Twoja opowieść o plotkującym, niewychowanym kliencie nic nie wnoszą do oceny samego lokalu. Przecież obsługa nie pyta na wejściu "Jest Pan burakiem? Jeśli tak to nie możemy Pana wpuścić" ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry