Hestus

Studia tatuaży

Gdynia, Śląska 58

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Danny - ocena Muszę przyznać, że Hestus Tattoo idealnie trafił w sedno. Od pierwszej...
~Danny
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 lutego 2025

Maja - ocena Mój nowy piercing od Hestus to perfekcyjne uzupełnienie stylizacji! Obsługa...
~Maja
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 lutego 2025

Kokon - ocena Zrobiłem mały tatuaż na nadgarstku i wszystko przebiegło super. Atmosfera...
~Kokon
-

dodano: 11 lutego 2025

Domi5 - ocena Zero stresu, szybka robota i pełne wyjaśnienie, jak dbać o nowe przekłucie
~Domi5
-

dodano: 10 lutego 2025

Oliv44 - ocena Przekłucie brwi to teraz mój ulubiony element stylizacji!
~Oliv44
-

dodano: 8 lutego 2025

Agnieszka K3 - ocena Proces przekłucia nosa opisano mi szczegółowo, co pozwoliło mi poczuć się...
~Agnieszka K3
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 stycznia 2025

Gregory2115 - ocena Studio ma świetny vibe czujesz się, jakbyś był w miejscu stworzonym dla...
~Gregory2115
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 stycznia 2025

Renia - ocena Wszystkie użyte narzędzia były sterylne, a przekłucie pępka wykonano z...
~Renia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 stycznia 2025

sspurek - ocena Obsługa rzetelnie wyjaśniła, jakie kolczyki wchodzą w cenę usługi, a proces...
~sspurek
-

dodano: 23 stycznia 2025

marzennka_dol - ocena Profesjonalne doradztwo pomogło mi wybrać kolczyk, który subtelnie podkreśla...
~marzennka_dol
-

dodano: 19 stycznia 2025

Michał - ocena Przekłucie chrząstki ucha w Hestus Piercing było dla mnie kolejną odważną...
~Michał
-

dodano: 19 stycznia 2025

matuzik0292 - ocena Jako osoba, która zwraca ogromną uwagę na czystość i higienę, muszę przyznać,...
~matuzik0292
-

dodano: 16 stycznia 2025

Karolina - ocena Największy plus? Narzędzia i techniki, które wykorzystują, są na najwyższym...
~Karolina
-

dodano: 13 stycznia 2025

justyna.adamska855 - ocena Przekłucie nosa, na które się zdecydowałam, zostało wykonane z niebywałą...
~justyna.adamska855
-

dodano: 10 stycznia 2025

Krzysztof Dziemitko - ocena Zabrałem córkę do Hestus Tattoo na jej pierwszy piercing i byłem pod...
~Krzysztof Dziemitko
-

dodano: 9 stycznia 2025

Kornelia C - ocena Tatuaż w Hestus to dla mnie pamiątka z podróży do Gdyni. Ekipa była super...
~Kornelia C
-

dodano: 6 stycznia 2025

dawidd - ocena Doceniam w Hestus perfekcyjną sterylność i nowoczesny sprzęt. Tatuaż, który...
~dawidd
-

dodano: 6 stycznia 2025

Maja Pasieka - ocena Tatuaż, który zrobiłam, przedstawia mojego ukochanego psa i wygląda cudownie....
~Maja Pasieka
-

dodano: 5 stycznia 2025

Asia - ocena Choć początkowo miałam wątpliwości, Hestus Tattoo okazał się miejscem...
~Asia
-

dodano: 3 stycznia 2025

Adam - ocena Robiłem tu całe płacy, całość poszła na 4 spotkaniach! Nie obyło się bez...
~Adam
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 23 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry