Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja - ocena nowy temat Polecam.Pani Adrianna ma ogromną wiedzę i wyczucie estetyki.Podkreśliła moją...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 marca 2025

Zadowolona - ocena nowy temat Wspaniałe miejsce, profesjonalnie wykonana usługa. Polecam z całego serca.
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 marca 2025

Bogumiła - ocena Gorąco polecam!
~Bogumiła
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 marca 2025

Wiesia - ocena Korzystam z tego Salonu kosmetycznego gdyż spełnia moje oczekiwania .Polecam
~Wiesia
-

Iwona - ocena Korzystam z usług pani Adrianny od paru lat jestem wierną i stałą klientką,...
~Iwona
-

Emi - ocena Pani Ada jest bardzo profesjonalna i w pełni jej ufam. Od kilku lat...
~Emi
-

dodano: 26 marca 2025

Malgorzata R. - ocena Absolutnie wyjątkowe miejsce!Już od pierwszej wizyty czuć pełne...
~Malgorzata R.
-

dodano: 25 marca 2025

Anatolii - ocena Super salon kosmetyczny !!! Super profesjonalnie wykonywane zabiegi !!! P....
~Anatolii
-

Adam - ocena O usługach Pani Adrianny da się wypowiadać tylko w samych superlatywach....
~Adam
-

Katarzyna - ocena Cudowny efekt, przemiła i profesjonalna obsługa, bardzo polecam!
~Katarzyna
-

Justyna - ocena Polecam serdecznie, doradztwo na najwyższym poziomie, przemiła atmosfera,...
~Justyna
-

Justyna - ocena Polecam z całego serca, najlepsza z najlepszych Pani Adrianna, pełen...
~Justyna
-

Filip - ocena Profesjonalizm ,najlepsza obsługa i super jakość .Polecam serdecznie .
~Filip
-

Krzysztofa - ocena Z całego serca polecam Panią Adriannę. Miałam przyjemność skorzystać z jej...
~Krzysztofa
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 12 stycznia 2025

Aurelia - ocena Usta po zabiegu wyglądają naturalnie. Nie mogłam trafić w lepsze ręce ....
~Aurelia
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 16 kwietnia 2024

Inga - ocena Usta wyszły idealnie polecam
~Inga
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

Monia - ocena Nigdy wcześniej nikt nie poświęcił mi tyle czasu na omówienie jakie dokładne...
~Monia
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

Halinka - ocena Pani Adrianna jest absolutną profesjonalistką jestem zadowolona w 100%.
~Halinka
-

Magda - ocena Jestem zachwycona naturalnym efektem. Pani Adrianna jest świetnym specjalistą...
~Magda
-

Ania - ocena Ogromne wyczucie estetyki , perfekcjonizm i zaangażowanie. Polecam Panią Ade
~Ania
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry