Widok

Hip hop

A właśnie mam pytanko :Czy ktoś lubi hip hop, tylko amerykański, ja uwilbiam, więc jesli jest ktos kto lubi, chętnie pogadam.

CZESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA lubie rock oczywiście też amerykański. Jak jesteś tolerancyjna wobec słuchaczy innych gatunków muzyki i jesteś otwarta na piekno przesłania w niej zartego. To ja moge pogadać - zawsze warto się dowiedzieć czegoś nowego...

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
Rock też nie jest zły, jestem tolerancyjną osobą, więc jesli chcesz to pogadamyt napewno:)
Ja kocham hip-hop zza oceanu. Od Eve do Ludacris, przez Busta Rythms, Cam'ron i Missy Eliot, o klasyce nie wspominajac ;-)
Ale nie jestem zadnym skatem, nie mam kroku w kolanie:P
oooooooo cześć!
wiesz , ja też nie mam kroku w kolanach.Uwielbiam hip hop , oczywiście ten zza oceanu, bo ten tutejszy powoduje u mnie niepokój.
Jalk chcesz , to możemy pogadać.Uwielbiam Dr dre, snoop dog,klasyka. ale bardzo oryginalna.Kto tam jeszcze?....LL Coo J,
narazie.
pozdrowienia
Wyslij mi mail'a, jak mi sie spodoba to pogadamy:)

Inne tematy z forum Towarzyskie

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry