Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiola - ocena Sam sklep oceniam pozytywnie. Pracownicy mili,pomocni. Jestem bardzo często...
~Wiola
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 8 lipca 2025

Zanipokojony - ocena Nie podoba mi się sklep nijaki brak towaru w niektórych miejscach coś muszą...
~Zanipokojony
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 23 grudnia 2024

Piotr - ocena Nie polecam. Winda nie działa, schody ruchome nieczynne. Brak możliwości...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 kwietnia 2024

Live Coach - ocena Zamówiłam raz przez internet z zapłatą online i odbiorem osobistym w sklepie....
~Live Coach
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lutego 2024

Igdyidihfljvjlv - ocena Coś do klientów, bo to przez was ta praca dla tych pracowników to piekło:...
~Igdyidihfljvjlv
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 października 2023

Gienek - ocena Obsługa jest na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, że zniknęły torhamny. Mam...
~Gienek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 października 2023

Andrzej K. - opinia wątek zamknięty Miła obsługa :) szczególnie kasy samoobsługowe :)
~Andrzej K.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 17 sierpnia 2023

Gdańszczanin - opinia wątek zamknięty Ogromny wybór, uczciwe ceny
~Gdańszczanin
-

dodano: 30 lipca 2023

Krystyna - opinia wątek zamknięty Najlepszy w Trójmieście
~Krystyna
-

dodano: 28 lipca 2023

Coloratka - opinia wątek zamknięty Nie polecam sklep czynny do 21.30 wcześniej do 22 na stronie godzina...
~Coloratka
-

dodano: 3 stycznia 2023

Andrzej - opinia wątek zamknięty Tanio, duża oferta, czysto, bez kolejek
~Andrzej
-

dodano: 30 listopada 2022

Krystyna - opinia wątek zamknięty Duży sklep i duza różnorodność towaru. Obsluga w dziale pieczywa i ciast...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 września 2022

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Do niedawna byłem stałym klientem wydając ok 500 zł tygodniowo na zakupy....
~Krzysztof
-

dodano: 25 sierpnia 2022

SW - opinia wątek zamknięty Kategorycznie nie polecam zakupy, a zwłaszcza zakupy on-line, w tym sklepie....
~SW
-

dodano: 2 maja 2022

KGT - opinia wątek zamknięty Pan Jacek z Auchan Riviera to jeden z najlepszych pracowników sklepów...
~KGT
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 września 2021

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Jestem regularnym klientem supermarketu moze niezbyt czestym ale regularnym....
~Małgorzata
-

dodano: 16 maja 2021

zilugula - opinia wątek zamknięty Dziękujemy ci IKEA za podwyżki na przestrzeni miesiąca rzędu 50-150%. Bardzo...
~zilugula
-

dodano: 20 grudnia 2020

Damian - opinia wątek zamknięty odradzam!!! jesli macie alternatywe, dwa zamowienia (rozne części sofy)...
~Damian
-

dodano: 15 grudnia 2020

Z jarzębowska - opinia wątek zamknięty W dniu 23. 11.2020 była w sklepie na przymorzu Gdańsk o godz 7.30 gdy...
~Z jarzębowska
-

dodano: 24 listopada 2020

Kasia - opinia wątek zamknięty Chciałabym podziękować panom z obsługi na stoisku z rybami którzy mojej...
~Kasia
-

dodano: 2 listopada 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
526

363

wątków

do góry