Widok
Jest multum filmików na ten temat na youtube. Moim zdaniem Regresing to najprawdziwsza prawda. Moze nie kazdy z prezentujacych to zjawisko filmow dostepnych w internecie jest prawdziwy ale czesc z nich napewno. Jezeli komus bardzo zalezy to w czym problem. Jedna wizyta u hipnoterapeuty to bodajże kilkaset złotych. Osobiście jednak balbym się takiej wiedzy, kim byłem i co robiłem w poprzednim zyciu. Mysle ze taka wiedza powinna byc dostepna tylko dla ludzi dojrzałych o silnej psychice.
Witam,
Moje zdanie jest takie - jeżeli ktoś chce poznać poprzednie wcielenie powinien udac się do fachowca od tych spraw. Byłam 2 lata temu nie wpłyneło to negatywnie na moją psychikę wręcz pomogło. Byłam u Pana Rafała jak jeszcze przyjmowal w Warszawie, ale z tego co wiem to już tutaj nie przyjmuje.
Moje zdanie jest takie - jeżeli ktoś chce poznać poprzednie wcielenie powinien udac się do fachowca od tych spraw. Byłam 2 lata temu nie wpłyneło to negatywnie na moją psychikę wręcz pomogło. Byłam u Pana Rafała jak jeszcze przyjmowal w Warszawie, ale z tego co wiem to już tutaj nie przyjmuje.