Widok
Hmmm, trudno mi zgodzić się z Twoim postem, nawet bardzo dziwię się gdyż też byłam u Pana Rafała i miałam nerwicę lękową. Po 5 wizytach jak ręką odjął.Z czym się mogę zgodzić to z tym że człowiek ma dużo optymizmu i mnie tym optymizmem zaraził. Tak naprawdę dzięki niemu czuję się świetnie. Nie wiem jak Ty ale ja zastosowałam się do wszystkich zaleceń Pana Rafała a przede wszystkim tych których nauczył mnie podczas terapii. Pamiętam jak dziś, jak powiedział jeśli będę ćwiczyła to efekt jest 100%. Była między mną a Panem Rafałem współpraca, może tego u Ciebie zabrakło. Ludzie czasem idą na terapię , płacą i myślą że terapeuta to cudotwórca a samemu nawet palcem nie kiwną.Sami jesteśmy kowalami swojego losu i na siłę nikt nam nie pomoże. Ja osobiście bardzo polecam hipnozę u Pana Rafała bo to był mój 4 terapeuta i jedyny jaki mi pomógł ale widocznie tamte terapie nie były dla mnie co nie oznacza że były złe. POLECAM !!!
Dla mnie osobiście Pan Rafał to świetny specjalista. Ja mu zawdzięczam bardzo dużo. Hipnoza pomogła mi. Pan Rafał postawił mnie na nogi. Cieszę się, że trafiłam do niego na hipnozę, a cena i ilość wizyt to pojęcie względne. Mi pomogło i kiedykolwiek będę potrzebowała pomocy to na pewno skorzystam z terapii u niego jak i również każdemu polecę, a z resztą to już kilku osobom poleciłam i z tego co wiem dwie skorzystały i były bardzo zadowolone. Całkowicie więc nie zgadzam się z powyższym wpisem, jest dla mnie co najmniej dziwny, tak jakbyśmy mówili o dwóch różnych osobach i terapiach. Mam całkowicie odmienne zdanie. Ja Polecam :):):).