Widok

Hiszpańska mucha

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie nad sprobowaniem tego suplementu. W ostatnim czasie wieje nudą w naszym małzeństwie. Uprawiamy seks ale nie jest to już to co było na poczatku naszego związkku . Nie ma tej pasji. Zwykle po prostu kładziemy się do lózka i zasypiamy a seks uprawiamy na weekendy.Chciałabym to zmienić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na mnie za każdym. I nie wiem czy sie przystosowuje czy nie bo my sex elixir bierzemy jedynie naprawdę na okazyjne sytuacje. Po prostu dozujemy sobie napięcie i jak ujżywamy tych kropelek to mam ochotę na długi seks. A nie na jakieś szybkie numerki na jakie mamy czas głównie na tygodiu. Tak więc stosujemy na wyjazdach. Czyli wtedy kiedy mamy okazję po prostu się wyluzować :)

Dziewczyny o tym piszecie tak? https://www.ceneo.pl/46014319 My jak do tej pory lubczyk stosowaliśmy i ponoć podnosił libido ale w naszym przypadku nie podziałało :P

Dokładnie to. Porównaj sobie jednak jeszcze cenowowo ze sklepami internetowymi poniewaz w sklepach często jest o wiele taniej niż w sieci. Na mojego lubczyk dziala chociaz niekoniecznie tak jakby tutaj chciał. Raz dałam dużo lubczyku do jedzenia oraz męzowi penis stał cyba z kilka godzin.Ale to tak tylko jednorazowo :P
Spróbowałem, było niesamowicie

Hiszpańska mucha - znam ten środek i stosuję i muszę powiedzieć, że jest całkiem wydajny mimo małej buteleczki. Ma taki charakterystyczny smak - ale przyjemny. Rozpala zmysły

Wydajny jest bardzo . Tto przyznaję. Kupiliśmy sobie buteleczkę Sex elixir jakieś pól roku temu i jeszcze mamy 2/3 buteleczki. Nie wiem w sumie kiedy to zuzyjemy. Chociaż teraz kupiłabym pewnie pakiecik dwóch buteleczek bo jak widziałam to w sklepach dwie buteleczki są obecnie praktycznie w cenie jednej. My jak kupowaliśmy to nie widzieliśmy tej ceny.

Też znam ten środek. Rzeczywiście dobry jest jeżeli chodzi o te sprawy.
Coś tam kosztuje, ale jak udało mi się dowiedzieć, w czasach kiedy jeszcze dokładnie go sprawdzałam wynika z faktu, że dopuszczenie do obrotu jest sprawą trudną. Te wszystkie pozwolenia i certyfikaty. No ale chodzi w końcu o nasze bezpieczeństwo

Czy w ogole to działa od razu? jak czzesto mozna to stosowac?

Działa. Możesz stosować kiedy Ci się podoba. Raz czy dwa razy w tygodniu. (pisze tutaj o sex elixir bo jest ich wiele ale ta najbardizej przypadła nam do gustu).

Nie chce mi się w to jakoś wierzyć, że kilka kropel powoduje taki efekt. Warto to kupić?

Też mi sie nie chciało w to na początku wierzyć ale potem kilka razy przetestowaliśmy i dziala. Moim zdaniem warto kupić. Chociazby po to aby się przekonac czy dziala czy nie.
do góry