Widok

Hiszpański w Baninie?

Szukamy w Baninie nauczycielki/nauczyciela jezyka hiszpańskiego. Ktos cos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również zainteresowana. Jest jakiś lektor w Baninie?
Jestem równieź zainteresowana:)
Drodzy Państwo,
Zapraszam do kontaktu ze Szkołą Językową E-polyglots oferujemy lekcje przez Skype jak i na żywo. Oferujemy język hiszpański, a także ponad trzydzieści innych języków.

Po szczegóły zapraszam na adres info@e-polyglots.com

pozdrawiam
Michał
E-Polyglots
Czy udało się Wam znaleźć w Baninie nauczyciela od hiszpańskiego? Jeśli tak to poproszę o namiary, a jeśli nie to może udałoby się nam zorganizować w grupkę, w którejś ze szkółek j.obcych

Ja również jestem chętna na j. hiszpański dla dzieci 9 i 13 lat. Dajcie znać czy ktoś palnuje grupke dla dzieci w podobnym wieku.

Jeżeli nadal jet Pani zainteresowana nauką j. hiszpańskiego proszę o kontakt 506 985 549 =)

W Pępowie, przy światłach jest szkoła językowa. Chodziłam tam na hiszpański właśnie ;)
ja chętna dla dzieci 5 i 6 lat :)
od czerwca miał ruszać kurs wakacyjny w cool school,zglaszajcie się, bo znów nie wystartuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Baninie chyba nie ma zajęć. Można zobaczyć w Pępowie.Ja tam chodzę na angielski i jestem zadowolony.
Podaję link szkoły i życzę miłej nauki.
http://englishexperience.pl/zapisz-sie-na-kurs/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od czerwca będą. Ja juz się zapisałam do cool school i moje dzieci 2 lata, 5 i 6. Może ktoś będzie chciał dołaczyc

Jestem zainteresowana. Jaki poziom..?

Polecam również zainteresować się kursem online. Dla mnie takie kursy są znacznie wygodniejsze, nie muszę marnować czasu na dojazd do szkoły oraz powrót. Dzięki temu mogę więcej czasu przeznaczyć na naukę albo cokolwiek mi się marzy.

Dobre kursy hiszpańskiego na platformie online prowadzi szkoła Sin fronteras https://www.sinfronteras.pl/ - na stronie jest kontakt.

Prowadzą kursy dla wszystkich grup wiekowych. Dzieci jak i dorosłych. Jak również kursy intensywne przygotowujące do egzaminów. Na stronie jest rozpiska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

alarm (42 odpowiedzi)

Cześć wszystkim :) Macie kogoś dobrego kto montuje domowe systemy alarmowe?

Nowa szkoła w Baninie (9 odpowiedzi)

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani...

do góry