Widok
Hm...
Nie wiem jak jest na studiach dziennych i na innych kierunkach-ja studiuje tam zaocznie architekturę krajobrazu i nie polecam tej uczelni. Czesne jest bardzo wysokie, co niestety nie współgra z komfortem nauki. Zajęcia obywają się w różnych miejscach(Żabianka, Książąt, Kościuszki), a tam gdzie jest najlepiej czyli na Kościuszki najrzadziej. W pozostałych dwóch lokalizacjach jest słabo-do łazienek na ul. Książąt Pomorskich lepiej nie wchodzić, mydła zazwyczaj brak, zimą faktycznie jak już ktoś napisał trzeba siedzieć w kurtkach bo jest zimno. Z rzutnikami też często są problemy i traci się czas na przyniesienie, ustawienie, włączenie. Zajęcia dodatkowe, wyjazdy, konsultacje?-tylko dla tych którzy nie pracują, bo zazwyczaj są w ciągu tygodnia i we wczesnych godzinach.... Jak do tej pory wiele się nie nauczyłam,oczywiście zdarzają się wykładowcy, który potrafią przekazać wiedzę i przekazują konkretne rzeczy, które później można wykorzystać, ale to kropla w morzu...Jakbym miała jeszcze raz dokonać wyboru uczelni na pewno nie brałabym pod uwagę SSW.
Moja ocena
Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
kategoria: Szkoły wyższe
poziom nauczania: 3
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.6
* maksymalna ocena 6