Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicyjka - opinia Jeśli ktoś się zastanawia nad tą uczelnią to naprawdę warto. Jeśli chodzi o...
~Alicyjka
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 kwietnia 2023

Klaudia - opinia Bardzo przyjazny kontakt z dziekanatem, co jest warte podkreślenia. Zawsze...
~Klaudia
-

dodano: 27 marca 2023

Paula - opinia Wysoka jakość nauczania, wyrozumiałość i ogrom empatii - to wszystko...
~Paula
-

dodano: 20 marca 2023

agnieszka - opinia Serdecznie polecam studiowanie na tej uczelni! studiowalam kierunek...
~agnieszka
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 8 marca 2023

B - opinia Z całego serducha polecam!!!! Trzeba się uczyć, ale w miłej atmosferze...
~B
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 23 stycznia 2023

Radek Nowak - opinia Bardzo solidna uczelnia zawodowa. Przyjaźni wykładowcy i Władze Uczelni.
~Radek Nowak
-

dodano: 20 stycznia 2023

Damian - opinia Mam doświadczenie w studiowaniu na innych polskich uczelniach i muszę...
~Damian
-

PML - opinia Jestem bardzo zadowolona ze studiów w SANSie. jestem na drugim roku...
~PML
-

MG - opinia Z pełną świadomością szerzonych przeze mnie opinii, wśród mojego grona...
~MG
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 21 grudnia 2022

Kat - opinia Polecam! Studia z przyszłością! Wspaniała kadra nauczycieli akademickich!
~Kat
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 14 lipca 2022

A - opinia Brak szacunku do studenta. Brak kontaktu. Beznadzieja. A covid ich przerósł
~A
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 października 2021

Wiesia - opinia wątek zamknięty Nauka na wysokim poziomie, w sympatycznej atmosferze. Dużo wykładowców to...
~Wiesia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 kwietnia 2021

Maciek - opinia wątek zamknięty Dużo zajęć z ludźmi z praktyki, szkoła załatwia staże dla studentów w...
~Maciek
-

dodano: 9 kwietnia 2021

Studentka Finansów i Księgowości - opinia wątek zamknięty Polecam, bez problemu wszystko można załatwić i się dogadać. Uczelnia...
~Studentka Finansów i Księgowości
-

dodano: 9 sierpnia 2020

Uczelnia warta polecenia wątek zamknięty Właśnie kończę pierwszy rok na kierunku Architektura. Jestem bardzo...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 16 czerwca 2019

Polecam wątek zamknięty Uczelnia, którą moim zdaniem można z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza...
~Judyta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 12 czerwca 2019

Polecam !!!! wątek zamknięty Bardzo fajna oferta studiów, świetna atmosfera, panie w dziekanacie i...
~anonim
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 maja 2019

architektura II stopień wątek zamknięty dobrze przemyślany program, można zacząć studia magisterskie z architektury...
~Piotr
1

dodano: 6 lutego 2017

Bardzo dobra uczelnia! wątek zamknięty Świetna kadra, wysoki poziom zajęć i zaangażowania wykładowców, przyjazy...
~Sylwia
-

dodano: 11 września 2018

Aranżacja i stylizacja przestrzeni wątek zamknięty Polecam podyplomówkę! :) jestem tegoroczną absolwentką aranżacji i stylizacji...
~absolwent
-

dodano: 4 września 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
102

84

wątków

do góry