Widok

Hocki Klocki Banino COVID-19

Drodzy Rodzice, jakie macie informacje od Pani dyrektor przedszkola odnosnie opłat i otwracie przedszkola? Ja nie mam zamiaru posylac dziecka teraz do przedszkola, bo jest to bardzo niebezpieczne. Pani dyrektor wypowiada sie bardzo lakonicznie i ucieka od jakejkolwiek odpowiedzialnosci w przypadku gdyby doszło do zarazenia. Dodatwoko postawa dyrektorki w obecnej sytuacji jest dla mnie obuzajaca i zastanawiam sie nad calkowita rezygnacja z tego przdszkola.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11
Dyrektor skakała z radości po informacji, że przedszkola otwierają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bzdurne komentarze. Czyżby malusz...... przy kompie? Slabiutkie...Podejrzewam że hocki mają kasę i możliwości żeby faktycznie zabezpieczyć dzieciaki.. Co innego podejrzane klubiki w prywatnych domach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja będę rezygnowała z Hocki Klocki. Najpierw Pani Dyrektor sondowała ile dzieci przyjdzie do przedszkola. Jak się okazało, że mniej niż pozwala limit to podnosi stawkę. Jestem ciekawa co by zrobiła gdyby zgłosiło się do każdej grupy 20 dzieci na 14 możliwych wg nowych przepisów. Zupełnie niepoważne podejście.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pani Joanna przy kompie? Czyli hocki mają kasę, żeby trzymać dzieci 2m od siebie? Jakie konkretnie zabezpieczenia są w stanie zapewnić hocki ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jesteście żałośni w tych komentarzach. Prawda jest taka , coby nie zrobiła i tak będziecie niezadowoleni . Powiedzcie na trochę o swojej pracy , jak wy działacie i pracujecie charytatywnie ? Czekam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 9

a co jest takiego zalosnego w tych komentarzach? wrocmy do pytania poczatkowego - o informacje od Pani dyrektor przedszkola odnosnie opłat i otwracie przedszkola? rozumiem, ze dyrektorce nie podoba sie ze ktos sie o to pyta, bo nie kazdemu udziela tej samej informacji...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak zwykle baniniacy robią g..no burzę. haha
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

bardzo merytoryczna wypowiedz i w dodatku na temat sytuacji w hockach...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przecież dyrektora ewidentnie zagrała sobie. Kazała zadeklarować najpierw kto będzie chodził. Zobaczyła, że dzieci na każdą grupę będzie mniej niż 12 to zmniejszyła rabat. W takim razie możemy zrobić jedną rzecz: zgłosimy chęć uczestnictwa wszystkich naszych dzieci i zobaczymy jak wtedy pani dyrektor się zachowa, gdzie może mieć w grupie max 12-14dzieci, wg nowych przepisów a nie 25. Co wtedy zrobi? Wypowie umowę? Nie, bo potrzebne są jej opłaty od wszystkich....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Drżyj ze strachu, oglądaj więcej TVN i innego szmelcu, zaszczep się jak tylko ogłoszą, że jest szczepionka, noś kaganiec i nie posyłaj dziecka do przedszkola przez kolejne miesiące bo przecież panuje koronaświrus. Szumowski już maski nie nosi a nam niższego sortu każe i wszyscy słuchają jak potulne baranki. Ludzie obudźcie się.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja jestem z innego przedszkola . Co to znaczy zmieniła rabat? Podała dwa razy informacje ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gry i zabawy się skończyły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykre jest ze rodzice w takiej sytuacji maja czas na takiej przykrości

A no przykre, ale pierwotna autorka tematu, widać, że jest pierwotna (pewnie nie skuma, to od pierwotniaków). Robiąc g..wno burzę tak naprawdę z niczego! Nie wiem, też mam dziecko chodzące do żłobka (nie tego). Dyrektorka też pytała ile dzieci przyjdzie itd. A ostatecznie nie zdecydowała się otworzyć bo za mało dzieci by przyszło. Ale jakoś nie widzę w tym niczego dziwnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

do: rodzic
Nikt nie każe posyłać dzieci do przedszkola. Aczkolwiek jaśnie panujący dają taką możliwość. Korzystają z tego rodzice, którzy nie mają alternatywy pozostawienia dziecka w domu, bycia na opiece, etc. Wypisz dziecko z przedszkola, na twoje miejsce znajdzie się 3 chętnych. Piszesz, że nie masz zamiaru posyłać - nie posyłaj, ale odblokuj miejsce dla chętnych. Jakich gwarancji oczekujesz od dyrektorki? że nikt się nie zarazi? Nie bądź śmieszna, ryzyko jest i na razie nie widać stabilizacji w temacie korony. Mam nadzieję, że także myślisz z troską o kobietach, które tam pracują, ich rodzinach, sąsiadach ... . Nie bij piany.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze się siedzi na zasiłku

Hahaha jacy 3 chętni? Póki co to wodze odpływ conajmniej na poziomie 30% i 0 nowych chętnych.
Jak jeszcze miesiąc tak będzie to kolejni będą rezygnować ... skończyło się obłożenie w żłobkach i przedszkolach. A zobaczycie co się będzie działa jak pierwsze zachorowanie będzie z takiej placowki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Straszne i niesamowite jest to Twoje wróżenie z fusów ;) Nie wiem czy się śmiać czy płakać normalnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jest typowa Maryna . Siedzi od rana do nocy po forach się mądrzy . Zal d ściska ze ktoś ma , ze kogoś firma nie padła. Normalny człowiek wypisuje dziecko i zakańcza temat , zycie idzie dalej . Ktoś kto kompleksów ma więcej niż sejm polityków będzie tu pluł jadem. Oczywiście następny post będzie ze pracuje ma firmę i nie ma kompleksów . My już swoje wiemy jesteś zwykłym szablonem przeciętnej klasy . Idz zrob dziecku śniadanie , idz z nim na dwór , odrób lekcje , zrob obiad , porozmawiaj z mężem jak minął mu dzień , zadzwoń do rodziców czy czuja się dobrze i nie będziesz miała czasu na te gryzmoły tutaj w kontekście negatywnym . Zajrzysz tu po opinie sensowna a nie to co ty piszesz, bo to są zwykle frustracje jednej osoby której już nikt nie słucha w domu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry