Widok

Hocki klocki

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

wejdz na stronę i napisz zapytanie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Joanna Rześna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

O rany jej mezulek to deweloper z Banino . Dwóch wspólników . Jeden i drugi poziom -100 .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

i co z Tego? boli to kogoś
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobrze wiedziec
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

cmoknij się w pompę wielka polonistko,jak chcesz innych poprawiać jak na mięsnym to sama się trzymaj reguł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

No taka uroda banina na złotej też tacy niewyraźni prowadzą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam Pana właściciela ... właśnie o tym -100 mowa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na złotej nie zadbali nawet o miejsca postojowe dla rodziców.. Takie wiejskie podejście
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja mieszkam na miodowej , i zastanawiam się jak właściciele zamierzają rozwiązać ta wąska uliczkę o 8 rano kiedy to 100 osób wjedzie pod przedszkole .
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja bym kilka razy stanoł na awaryjnych na środku dróżki o drażliwej godzinie i naprawiał wóz!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tam jest w ogole miejsce na sto samochodow?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

anonim 37.47.194 ktoś Ci grzecznie napisał a Ty wyzywasz od kretynów w innym wątku. Kim ty jesteś co? w chlewie Cię wychowano? Pocałuj się w pompę? tak rozmawiacie w domu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda taka,zę to są uliczki OSIEDLOWE. nie wiem kto zezwala na prowadzenie punktów przedszkolnych/przedszkoli w srodku osiedla domków bliżniaków czy domków wolnostojących. a potem żale na forum ze ulica zablokowana, że błoto i dziury a nie yomby, pourywane zawieszenia , że głosno itp. tAKIE RZECZY POWINNY BYC ODGÓRNIE UREGULOWANE.,
Wspólczuje osobom któe kupiły koło tego placu zabaw szeregi - nie sądze by miejsca postojowe w tamych miejscach były wolne jak wrocicie po pracy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z chlewa to ciebie wypuścili czytając te wypociny,o żadnych kretynach nie pisałem,pamiętaj że ip może się zmieniać więc nie bądź taki szerlok i pouczaj swoje dziatki w domu jak nie masz co robić,jak się chce kogoś poprawiać albo mówić mu że "i co boli to kogoś" to się zastanów kobieto o czym ty piep....bo wnioskuje kobietę z braku logiki. Nie lubię mendozzzz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

to jest własnie włascieciel , poczytaj w innych watkach chyba przedszkole przy pszennej jak te nr ip pozytywnie sie wypowiadaja o nowym przedszkolu na miodowej, a te same nr krytykuja inne, i teraz tu skacza do gardła rozumiem ze ip jest zmienne ale to zmienia sie caly ciag cyfr a tu zostaja te same . to jest własnie własciciel nowej placowki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

to przedszkole pasuje jak świni siodło w otoczeniu tych domów . Ja tez znam owego Pana i jego wspólnika M. Ich stałe obuwie to espadryle :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A który to deweloper?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam obok, na Nektarowej i też nie wyobrażam sobie jak rano tyle aut przyjedzie na Miodową. Mieszkańcy będą mieli problem z wyjechaniem spod własnego domu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry