Widok
Matka a to czyje wpisy?
poniżej Twój wpis. Przedszkole było w budowie a juz jątrzyłaś
anonim 178.19.179.*
(6 miesięcy temu)
jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
poniżej Twój wpis. Przedszkole było w budowie a juz jątrzyłaś
anonim 178.19.179.*
(6 miesięcy temu)
jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
Serio jestem w szoku.jak zdeterminowani są ci którzy próbują zniechęcić rodziców do tego przedszkola. Tak jak mówiłem mam tam dziecko i wszystkie te kretynskie argumenty o dużych grupach i słabej kadrze to bzdura. Osobiście podejrzewam to śmieszne małe pseudo przedszkole w domku jednorodzinnym o fejkowe wpisy.
Hocki Klocki - świetne przedszkole:
1) ładny, nowoczesny i duży budynek (nie tak jak np. na Złotej gdzie w jednym małym domu mieszka jakaś rodzina i jednocześnie jest przedszkole)
2) bardzo miła kadra, w tym p. dyrektor oraz właścicielka przedszkola,
3) plac zabaw dla dzieci oraz
4) parking dla klientów (nie ma żadnych awantur z sąsiadami o parkowanie klientów przedszkola).
Generalnie należy sobie życzyć więcej takich obiektów w Baninie.
1) ładny, nowoczesny i duży budynek (nie tak jak np. na Złotej gdzie w jednym małym domu mieszka jakaś rodzina i jednocześnie jest przedszkole)
2) bardzo miła kadra, w tym p. dyrektor oraz właścicielka przedszkola,
3) plac zabaw dla dzieci oraz
4) parking dla klientów (nie ma żadnych awantur z sąsiadami o parkowanie klientów przedszkola).
Generalnie należy sobie życzyć więcej takich obiektów w Baninie.
~Matka 178.19.179.* Posłuchaj kobieto 4 wpisy negatywne są Twojego autorstwa w tym dotyczące męża Pani Dyrektor, którego nie znam ale oczernianie rodziny na forum to juz jest zwykłe skur......two. Jak widzę bardzo Tobie zależy na psuciu opinii o tych ludziach.
Gó....no mnie obchodzi czym zajmuje się mąż tej Pani i Tobie także gó..o do tego. Wyobraż sobie ,że są ludzie , którym podoba sie w tym przedszkolu. Oczywiście forum jest po to by można było wyrazić opinię ,nawet tę negatywną ale w normalny sposób. Jedziesz po tych ludziach jak po łysej kobyle, uprzykrzasz, zniechęcasz,oczerniasz i pomawiasz co jest karalne. Ja sądzę ,że opinie takich jak Ty to ta Pani ma w poważaniu , nawet pewnie nie czyta tego forum bo nerwów szkoda jak się czyta takie jak Ty. Zajmij się swoją praca i swoja rodzina i swojego faceta nazywaj tatuśkiem jeśli go w ogóle masz. Skąd takie podłoty się biorą. przepraszam forumowiczów za te brzydkie wyrazy powyżej dlaczego bo nie rozumiem tej zawiści, knucia itp a tez mam dziecko w tym przedszkolu.
Gó....no mnie obchodzi czym zajmuje się mąż tej Pani i Tobie także gó..o do tego. Wyobraż sobie ,że są ludzie , którym podoba sie w tym przedszkolu. Oczywiście forum jest po to by można było wyrazić opinię ,nawet tę negatywną ale w normalny sposób. Jedziesz po tych ludziach jak po łysej kobyle, uprzykrzasz, zniechęcasz,oczerniasz i pomawiasz co jest karalne. Ja sądzę ,że opinie takich jak Ty to ta Pani ma w poważaniu , nawet pewnie nie czyta tego forum bo nerwów szkoda jak się czyta takie jak Ty. Zajmij się swoją praca i swoja rodzina i swojego faceta nazywaj tatuśkiem jeśli go w ogóle masz. Skąd takie podłoty się biorą. przepraszam forumowiczów za te brzydkie wyrazy powyżej dlaczego bo nie rozumiem tej zawiści, knucia itp a tez mam dziecko w tym przedszkolu.
Ale Panie tatuśku, nie rozumiem oburzenia - my wyrażamy swoje opinie na temat przedszkola, a jak Pan zapewne wie opinia może być pozytywna lub negatywna. Być może, są ludzie mający na celu oczernić przedszkole, natomiast większość rodziców pisze opinie , aby inni rodzice zanim zapłacą kilkaset złotych i poślą swoje dzieciaki do owej placówki, mogli mieć jako taki wgląd ,w to jaka atmosfera i jakie warunki tam panują.
Na tym forum wyraźnie widać, że akurat to przedszkole budzi negatywne emocji, co również daje do myslenia. Ponadto na negatywne opinie,odpowiedzi są wulgarne i agresywne, to również nie jest przypadkiem!
Na tym forum wyraźnie widać, że akurat to przedszkole budzi negatywne emocji, co również daje do myslenia. Ponadto na negatywne opinie,odpowiedzi są wulgarne i agresywne, to również nie jest przypadkiem!
Wielki foch ojojoj a jakie Wy mamuski macie kompetencje -wykształcenie. Nie pasi to zapisz do super prywatnego amerykańskiego przedszkola z czesnym 3 tys miesięcznie. Wredne baby albo zapisz sobie do Maluszkowa tam to dopiero masz" pseudo Panią Dyrektor". Nie kumam jeszcze jednego jak nie odpowiada Wam to przedszkole to wypisz roszczeniowcu jeden z drugim. Bywam codziennie, dzieci roześmiane, Panie uśmiechnięte i grzeczne a Pani Dyrektor często opiekuje się dziećmi i nie ma takiego focha jak Wy co wyżej sr......cie niz zadek macie.
Również nie zgadzam się z powyższą opinią. Pani dyrektor jest nieprzyjemną i zarozumiałą osobą.
Przedszkola nie polecam, szczególnie ze względu na jedzenie i bardzo dużą ilość dzieci w grupie.. Pani dyrektor z pewnością nie jest pedagogiem, co do kadry - nie wiem jakie mają tam wykształcenie, lecz jak wszyscy wiemy, dyplomy nie zawsze idą w parze z umiejętnościami i podejściem do dzieciaków.
Przedszkola nie polecam, szczególnie ze względu na jedzenie i bardzo dużą ilość dzieci w grupie.. Pani dyrektor z pewnością nie jest pedagogiem, co do kadry - nie wiem jakie mają tam wykształcenie, lecz jak wszyscy wiemy, dyplomy nie zawsze idą w parze z umiejętnościami i podejściem do dzieciaków.