Widok

Hocki klocki

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale fakt na złotej szyldu nie ma więc trochę się kryją
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie no lepiej żeby to były osoby oszukujące w poprzednich swoich firmach aktualnie mające zarejestrowaną działalność na podstawione osoby patrz cenna ulica
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co wam do tego, kim jest mąż właścicielki? Babka miała pomysł na biznes, a w Baninie przedszkoli zawsze mało. Czy ma wykształcenie/doświadczenie w tej dziedzinie- nieistotne, ja ma to świetnie, nic tylko otwierać przedszkole, a jak nie to może wynajmie sobie ludzi od tego. Ja już swoje dziecko tam zapisałam i cieszę się, że mam tak blisko na piechotkę ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Głupota twoja tylko galopuje i nie może się zatrzymaç,poczytaj ,przeanalizuj,powiàż fakty i przestań pieprzyć o ip skoro tego nie ogarniasz i to tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wybudowałem żeby mieszkać , nie każdy musi być królem budowlanki ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

żadem tam wielki to wybuduj 1 dom na sprzedaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale kto to jest ?
i na jakiej ulicy, o co chodzi ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dm , żaden wielki developer ... buduje bliźniaki w baninie , miałem okazje poznac .... o zgrozo.... dlaczego tego typu ludzie prowadza / będą prowadzic placówki dla dzieci ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mieszkam obok, na Nektarowej i też nie wyobrażam sobie jak rano tyle aut przyjedzie na Miodową. Mieszkańcy będą mieli problem z wyjechaniem spod własnego domu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A który to deweloper?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to przedszkole pasuje jak świni siodło w otoczeniu tych domów . Ja tez znam owego Pana i jego wspólnika M. Ich stałe obuwie to espadryle :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

to jest własnie włascieciel , poczytaj w innych watkach chyba przedszkole przy pszennej jak te nr ip pozytywnie sie wypowiadaja o nowym przedszkolu na miodowej, a te same nr krytykuja inne, i teraz tu skacza do gardła rozumiem ze ip jest zmienne ale to zmienia sie caly ciag cyfr a tu zostaja te same . to jest własnie własciciel nowej placowki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z chlewa to ciebie wypuścili czytając te wypociny,o żadnych kretynach nie pisałem,pamiętaj że ip może się zmieniać więc nie bądź taki szerlok i pouczaj swoje dziatki w domu jak nie masz co robić,jak się chce kogoś poprawiać albo mówić mu że "i co boli to kogoś" to się zastanów kobieto o czym ty piep....bo wnioskuje kobietę z braku logiki. Nie lubię mendozzzz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Prawda taka,zę to są uliczki OSIEDLOWE. nie wiem kto zezwala na prowadzenie punktów przedszkolnych/przedszkoli w srodku osiedla domków bliżniaków czy domków wolnostojących. a potem żale na forum ze ulica zablokowana, że błoto i dziury a nie yomby, pourywane zawieszenia , że głosno itp. tAKIE RZECZY POWINNY BYC ODGÓRNIE UREGULOWANE.,
Wspólczuje osobom któe kupiły koło tego placu zabaw szeregi - nie sądze by miejsca postojowe w tamych miejscach były wolne jak wrocicie po pracy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

anonim 37.47.194 ktoś Ci grzecznie napisał a Ty wyzywasz od kretynów w innym wątku. Kim ty jesteś co? w chlewie Cię wychowano? Pocałuj się w pompę? tak rozmawiacie w domu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tam jest w ogole miejsce na sto samochodow?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja bym kilka razy stanoł na awaryjnych na środku dróżki o drażliwej godzinie i naprawiał wóz!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja mieszkam na miodowej , i zastanawiam się jak właściciele zamierzają rozwiązać ta wąska uliczkę o 8 rano kiedy to 100 osób wjedzie pod przedszkole .
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na złotej nie zadbali nawet o miejsca postojowe dla rodziców.. Takie wiejskie podejście
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry