Widok

Hocki klocki

No cóż i jak zawsze wizualizacje komputerowa nie przełożyła się na rzeczywistość . Zapisując dziecko sugerowałam się mocno tym co na pięknej grafice . Krzesła nie są drewniane tylko najzwyklejsze , brak sufitów pięknych jak na zdjęciach , zapisy robiłam przez internet nie mogąc być ba miejscu . I teraz klops , płac zabaw śmiech na sali , cześć największa od strony parkingu na pełnym słońcu . Przedszkole na zewnątrz jak i w środku robi wrażenie pustego , blade kolory i pustki . Człowiek uczy się na błędach .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nigdy pastelowe kolory nie tworzą wesołego miejsca. To zawsze jest smutne spokojne bez wyrazu pomieszczenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez zwróciłam uwagę na krzesła , jak w PRL , siedzi się jak na desce , a opiera się jak o ścianę
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wrzuca te 160' dzieci uwierz nie będzie puste . Wtedy się dopiero załamiesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy konkurencję a może gdzieś w pobliżu w Baninie jest modelowe przedszkole np w prywatnym domu ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Drogi właścicielu nie każda opinia jest wydana przez konkurencje , jutro napisze na forum Facebook wiec poznasz moja godność i nie ma ona nic wspólnego z innym przedszkole. Czasem trzeba brać na klatę i uświadomić sobie ze niekwestionowanym idealne i przestać z tym walczyć . Mamy oczy widzimy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale żenada co za trole
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdury. Zapisałem dziecko i jest ok. Żenada to jest w maluszk....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

To zaraz wątek zniknie bo ci z mal....nie znoszą krytyki i polikwidowali wszystkie wątki w których występują ( większość krytycznych)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim proponuje wypisać dziecko -z chęcią zajmę twoje miejsce! Nie od razu Rzym zbudowano -inwestycja pochłonęła pewnie grube setki tysięcy i nie dziwię się, że nie wykonczyli jej w 100% lub oszczędzili na krzesełkach ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trochę się mylisz , krzesła to podstawa w przedszkolu , wiec zły argument .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja myślałam że nauczyciele wyżywienie zabawki edukacyjne itd
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jedni patrza na wizualizacje a inni na co innego. mysle ze opinie o hocka dopiero beda wstanie ludzie wydac po 5- 6 miesiacach. teraz mozemy dyskutowac tylko o mebelkach. malo istotnych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać kto ma pustkę w głowie. Meble ważniejsze niż edukacja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anonim pukni się w głowę. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wipisz dziecko i po sprawie. Cos mi sie wydaje ze konkurencja sie wystraszyla ze powstalo nowoczesne przedszkole. Plac zaba będzie spokojnie. Tak samo jak marudzili ze nie ma parkingu a proszę pokazac2 które przedszkole ma wiekszy parking i to jeszcze oswietlony :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkole ma spełniać warunki w którym dziecko ma czuć się bezpiecznie , Spelniac warunki podstawy programowej odpowiedniej do wieku i spełniać warunki i kryteria.a nie być nowoczesne !!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
KaZde przedszkole któr podlega pod oświatę spełnia program edukacyjny . Ogarnijcie się . Jak słucham ze państwowe lepsze od prv to ręce opadają . Ale mamy które wszystko wiedza są wszędzie
Wlasciciele reklamuja sie sporym parkingiem i placem zabaw ale o konkretach cisza. Ile dokladnie bedzie na nim miejsc postojowych? I jakiej dokladnie powierzchni jest plac zabaw?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Parking.juz.jest mozna zobaczyć ...plac zabaw ma byc jesscze jeden wiec ludziska dajcie na luzik pewnie od wrzesnia będzie juz wszystko.
Na terenie wokół przedszkola ma być tylko płac . Nie chodzi o postawienie zabawek a o jego wielkość . Wpuść tam 160 dzieci ?! Widzisz to ? Ja tak .... po drugie oferta wyjścia na dwór raptem 30 min . Co to jest . 45 min łącznie . Odejmij na ubranie dzieci . 30 min dla dziecka to jakby wogule nie był na dworzu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko to musi być przedszkole a nie działalność gospodarcza zarejestrowana na coś innego a ludziom się wmawia że to przedszkole patrz malu....wo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maluszkowo jest zarejestrowane jako przedszkole . Normalnie i legalnie . Wejdź na urząd gminy i zobacz wykaz przedszkolu w Baninie . Po drugie czy rodzaj to działalność czy spółka jak hocki to nie ma żadnej różnicy bo to tylko forma rozliczenia podatkowego . Najważniejszy jest wpis do oświaty a wszystkie przedszkola w Baninie go maja . Wiec nie gadaj jakiś bzdur , najpierw się zapoznaj o cofam chodzi. Wszyscy są legalnie . A to jakim człowiekiem jest właściciel to jest oddzielna kwestia dyskusji . Wg mojej opini dyrektorzy takich miejsc powinni zdawać testy komisyjne , pod względem psychologicznym i agresywności

Przedszkola w takich podmiejskich miejscowosciach to zyla zlota. Gmina daje kase od sztuki bez zajakniecia. Zero kontroli rzeczywistej. Podejrzewam wysyp tych artystyczno-jezykowo-kreatywnych przechowalni. Koszt obytu 1 dziecka od zlobka do przedszkolu to dla rodzica ok50tys zl. Przy 2 dzieci 100tys. I tu warto sie zastanowic czy "domy" w Baninie to faktycznie okazja cenowa?

Czy gmina czy miasto jest dofinansowanie . Urząd marszałkowski dofinansowuje . Znów ktoś z zero pojęcia się mądrzy . Skosztuj tej żyły złota .

Ludzie aż śmiać się z Was chce, nikt nie może mieć swojego zdania bo albo z konkurencji albo idiota...
Wy w Banine nie potraficie inaczej, naprawdę? Wasza mentalność
- ludzi, którzy tu mieszkają powiedzmy od urodzenia jest bardzo smutna, naprawdę można na pierwszy rzut oka rozróżnić kto jest z Banina a kto niedawno się przeprowadził. Tyle złości i zawiści i po co?
W każdym mieście są lepsze i gorsze budowy/szkoły i przedszkola, ale po co tak na siebie ciągle psioczyć? Wiadomo, że gmina mogłaby wiele zmienić w Banine, ale czy sądzicie, że gadanie na forum cokolwiek da? Odnośnie przedszkola sprawa jest prosta, każdy posyła dziecko tam gdzie go stać i tam gdzie uważa za najlepsze. Można napisać opinie o danym miejscu, ale po co te lamenty i oczernianie? Forum Banino jest najgorsze pod względem wypowiedzi, nikt nie może nic napisać albo zapytać bo albo dostanie durną odpowiedź albo jeden skacze na drugiego... Ludzie nie tędy droga, gdyby każdy był przyjaźnie nastawiony do drugiego życie zarówno w realu jak i np na forum byłoby lepsze, bez dwóch zdań.

Uchwala XXXI/354/2016 Rady Miejskiej Zukowa par.2.pkt.1" przedszkola na terenie Gminy Zukowo otrzymuja dotacje z budzetu gminy"

Gmina to powinna wg ustawy tak dużej wsi jaką jest banino zorganizować przedszkole na miejscu dzieciom a nie ze odsyłają do Żukowa nasza gmina to wie jak umyć ręce ,tym bardziej ze jest gdzie i takie głupie gadanie ze nie ma Gdzie jest nudne w starej szkole niby nie ma warunków Ale jakoś pegaz mógł to zrobić!!!gmina do wymiany !!!!!

Rozumiem ze pani\pan się podjął ,a ja miałam okazję pracować w takiej placówce i wiem jak właściciele kabinuja ,przed zapowiedzianą kontrolą z gminy moja szefowa nagle przywiozła do przedszkola 3 duże TV x box grę ,rzutnik i wiele innych sprzętów i które kupiła za pieniądze przedszkolne a my się wiecznie o kartki i plasteliny prosiliśmy raczej ona nie jest jedyna w kąbinowaniu ,wiec trochę od podszewki wiem że to złoty biznes ,nie wspomne i zarobkach pracowników ,najniższych ,przez co były wieczne braki w kadrze dziewczyny często 1 na grupę od wszystkiego sprzątania podawania obiadu sprzątania po wszystkim ....dużo by pisać więc nikt mi nie powie ze właściciele takich placówek maja biedę, na szczęście wyrwałam się z tego, przy najlepszych Chęcinach pań opiekunek uwieżcie mi to jest jakaś pomyłka,dlatego mówię NIE takim placówkom,!!!!!?!!

Działalność gospodarcza. Malu...wa to sprowadzanie tłuszczów ktoś pisał a wpis w gminie to kiedy zaczynali a potem zaczęło się zmienianie właścicieli itd i niestety żaden nadzór oświatowy tam nie ma w związku z tym wstępu a co za tym idzie ani kadra ani program wszystko widzimisię "dyrektorki"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weź się schowaj... Twojej formacji z PRL u już nie ma. Już nie zabłyśniesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w Baninie większość to punkty opieki i niepodlegaja pod oświatę :-)
Nie ma sensu poruszać na tym forum tematu przedszkola ,bo właściciele będą bronić swoich biznesow ,gdzie w większości to nie ma nic wspolnego z przedszkolem ,zwykle punkty opieki. Ale jak jedna osoba wyżej wspomniała wybór należy do każdego rodzica ,nie ma Co się pieklić i obrażać nawzajem to nic nie do jedni korzystają z państwowych placówek inni z prywatnych. Tylko było by fajnie jakby te drugie jeśli nie maja nic wspólniego z przedszkolem nie stawiali sprawę jasno ,bo przecież na stronie gminy można zobaczyć jaką garstka jest " przedszkoli" w Baninie a zeszra to punkty,!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha ha ha pewnie ze państwowe lepsze .już się ogarnęłam ,nie ma porównania to czysty biznes kosztem dzieci wszystkie przedszkola prywatne, jak ktoś widział to od podszewki to wie co mam na myśli pozdrawiam !!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A gdzie plac zabaw dla dzieci z osiedli?niedawno tam był i się zmył.jakim prawem? Teraz nie ma blisko gdzie z dzieckiem wyjść na spacer
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moja córka zaczynała swoją przygodę z przedszkolami w Nowello co było dość krótkim i nieprzyjemnym epizodem po czym przenieśliśmy ja do Promyczka w Żukowie nie mogę powiedzieć o tym miejscu ani jednego złego słowa dziecko z chęcią tam chodziło i wracało uśmiechnięte nigdy nie narzekała na posiłki ani też nic złego się tam nie wydarzyło. Obecnie kończy swoją przedszkolną karierę w Fantazji w Pępowie bo nasze dziecko nie ma problemu z aklimatyzacja w nowych warunkach więc ja przenieśliśmy tylko że względu na mniejsze koszty i mniejsza odległość. To przedszkole też super nowy budynek miłe panie i konsekwentnie prowadzony program wychowawczynie proszą rodziców aby dzieciaki były dostarczane do 9 bo później zostają w tyle i wprowadzają zamieszanie wchodząc w trakcie zajęć. Dzieciaki w formie zabawy mają angielski, francuski co mnie zaskoczyło,dla chętnych balet, tańce nowoczesne no i piłkę nożną a o wielu rzeczach pewnie nie wiem ale też z czystym sumieniem mogę polecić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja zabrałam dziecko ponieważ wielokrotnie z fantazji odbierajacdzieko nie w standardowej godzinie , koło 12 w sali była jedna nauczycielka . Dzieci ponad 20 . Jak zapytałam dlaczego pani jest zawsze sama to nic nie odpowiedziała . Jedna ! Tak to wyglada . Rodzice nie widza najistotniejszych rzeczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prywaciarze cięcie kosztów , a na opiekunkach zawsze była największa oszczędność !!!!

I zazwyczaj nie są to nauczyciele lecz panie pilnujące bez wykształcenia pedagogicznego

Prawem wlasnisci terenu.Proszę mieć pretensje do siodmego nieba.

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry