Widok

Hocki klocki

No cóż i jak zawsze wizualizacje komputerowa nie przełożyła się na rzeczywistość . Zapisując dziecko sugerowałam się mocno tym co na pięknej grafice . Krzesła nie są drewniane tylko najzwyklejsze , brak sufitów pięknych jak na zdjęciach , zapisy robiłam przez internet nie mogąc być ba miejscu . I teraz klops , płac zabaw śmiech na sali , cześć największa od strony parkingu na pełnym słońcu . Przedszkole na zewnątrz jak i w środku robi wrażenie pustego , blade kolory i pustki . Człowiek uczy się na błędach .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nigdy pastelowe kolory nie tworzą wesołego miejsca. To zawsze jest smutne spokojne bez wyrazu pomieszczenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez zwróciłam uwagę na krzesła , jak w PRL , siedzi się jak na desce , a opiera się jak o ścianę
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wrzuca te 160' dzieci uwierz nie będzie puste . Wtedy się dopiero załamiesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy konkurencję a może gdzieś w pobliżu w Baninie jest modelowe przedszkole np w prywatnym domu ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Drogi właścicielu nie każda opinia jest wydana przez konkurencje , jutro napisze na forum Facebook wiec poznasz moja godność i nie ma ona nic wspólnego z innym przedszkole. Czasem trzeba brać na klatę i uświadomić sobie ze niekwestionowanym idealne i przestać z tym walczyć . Mamy oczy widzimy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale żenada co za trole
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdury. Zapisałem dziecko i jest ok. Żenada to jest w maluszk....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

To zaraz wątek zniknie bo ci z mal....nie znoszą krytyki i polikwidowali wszystkie wątki w których występują ( większość krytycznych)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim proponuje wypisać dziecko -z chęcią zajmę twoje miejsce! Nie od razu Rzym zbudowano -inwestycja pochłonęła pewnie grube setki tysięcy i nie dziwię się, że nie wykonczyli jej w 100% lub oszczędzili na krzesełkach ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trochę się mylisz , krzesła to podstawa w przedszkolu , wiec zły argument .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja myślałam że nauczyciele wyżywienie zabawki edukacyjne itd
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jedni patrza na wizualizacje a inni na co innego. mysle ze opinie o hocka dopiero beda wstanie ludzie wydac po 5- 6 miesiacach. teraz mozemy dyskutowac tylko o mebelkach. malo istotnych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać kto ma pustkę w głowie. Meble ważniejsze niż edukacja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anonim pukni się w głowę. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wipisz dziecko i po sprawie. Cos mi sie wydaje ze konkurencja sie wystraszyla ze powstalo nowoczesne przedszkole. Plac zaba będzie spokojnie. Tak samo jak marudzili ze nie ma parkingu a proszę pokazac2 które przedszkole ma wiekszy parking i to jeszcze oswietlony :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkole ma spełniać warunki w którym dziecko ma czuć się bezpiecznie , Spelniac warunki podstawy programowej odpowiedniej do wieku i spełniać warunki i kryteria.a nie być nowoczesne !!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
KaZde przedszkole któr podlega pod oświatę spełnia program edukacyjny . Ogarnijcie się . Jak słucham ze państwowe lepsze od prv to ręce opadają . Ale mamy które wszystko wiedza są wszędzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wlasciciele reklamuja sie sporym parkingiem i placem zabaw ale o konkretach cisza. Ile dokladnie bedzie na nim miejsc postojowych? I jakiej dokladnie powierzchni jest plac zabaw?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Parking.juz.jest mozna zobaczyć ...plac zabaw ma byc jesscze jeden wiec ludziska dajcie na luzik pewnie od wrzesnia będzie juz wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

do góry