Widok
na rynku nieruchomości jest krach ,mało sprzedaży ....musisz pracować ,ponosić koszty ,paliwo bardzo drogie , ZUS , podatki itp jak nie ma sprzedaży nie ma nic ..... znam agentów którzy składają cv u deweloperów lub w biurach gdzie dostana podstawę tylko ,że takich nie ma niestety a jak piszą w ogłoszeniach ,że jest to kłamią stosując tik marketingowy aby ściągnąć na rozmowę ludzi.
Mam kilku znajomych, praca na pewno dla osób pracujących na swoje wynagrodzenie- osoby marzące o ciepłej urzędowej posadce tam się nie odnajdą. Zarobić można dużo, ale pracować trzeba. Atmosfera pierwsza klasa. Umowa o współpracę, więc trzeba mieć działalność, ale jeśli to Twoja pierwsza to koszty są niskie.
Witam, ja pracowałem tam jakiś czas. Na szczęście odszedłem ale do tej pory niesmak po firmie pozostał od 3 miesięcy, nie dostałem należnych mi pieniędzy, chodzi o ponad 1000zł brutto. Nikomu nie radzę, chore warunki zatrudnienia małe możliwości zarobku. Do tego lojalka i szkolenie w wawie oczywiście na koszt własny
Na palcach jednej ręki mógłbym zliczyć pozytywne opinie
o pracodawcach. Więc to też jest mało miarodajne.
Nagle wszyscy nie moga być źli..
A samo spotkanie nie jest gwarancją pracy.
Poza tym samo spotkanie/rozmowa, uczy różnych rzeczy obie! strony.
Ja bym poszedł. Wówczas dopiero można sobie wyrobić WSTĘPNE zdanie nt. tej czy innej firmy, wersja/e online są obarczone ryzykiem
braku merytoryki.
o pracodawcach. Więc to też jest mało miarodajne.
Nagle wszyscy nie moga być źli..
A samo spotkanie nie jest gwarancją pracy.
Poza tym samo spotkanie/rozmowa, uczy różnych rzeczy obie! strony.
Ja bym poszedł. Wówczas dopiero można sobie wyrobić WSTĘPNE zdanie nt. tej czy innej firmy, wersja/e online są obarczone ryzykiem
braku merytoryki.