Widok
tak, al. Niepodleglosci, troche w glebi, po lewej jadac z Gdanska.
My robimy na 60 osob. Na 40 pewnie dostaniecie restauracje albo tak jak my pub + sale konf.
Wszystko mozna z wlascicielka dogadac, jest to jedno z nielicznych miejsc, gdzie liczy sie klient i to, czego on oczekuje, a nie warunki narzucane przez hotel.
My robimy na 60 osob. Na 40 pewnie dostaniecie restauracje albo tak jak my pub + sale konf.
Wszystko mozna z wlascicielka dogadac, jest to jedno z nielicznych miejsc, gdzie liczy sie klient i to, czego on oczekuje, a nie warunki narzucane przez hotel.
ja tez mam rodzine przyjezdna w polowie :-)
fakt ze w tym wypadku najlepiej znalezc hotel z dobra restauracja, obsluga itp. Ja mialam taki plan na poczatku, niestety okazuje sie, ze wiele hoteli w okresie wakacyjnym nie organizuje wesel :-( a inne maja niebotyczne ceny albo sa wielkie, co tez nie do konca mi odpowiadalo, zeby goscie hotelowi lazili i sie przygladali co to sie dzieje.
koniec koncow dla gosci zarezerwowalam pokoje w pensjonacie, a wesele mamy w hotelu :-)
fakt ze w tym wypadku najlepiej znalezc hotel z dobra restauracja, obsluga itp. Ja mialam taki plan na poczatku, niestety okazuje sie, ze wiele hoteli w okresie wakacyjnym nie organizuje wesel :-( a inne maja niebotyczne ceny albo sa wielkie, co tez nie do konca mi odpowiadalo, zeby goscie hotelowi lazili i sie przygladali co to sie dzieje.
koniec koncow dla gosci zarezerwowalam pokoje w pensjonacie, a wesele mamy w hotelu :-)
W sobieszewie są jeszce inne hotele, my wybraliśmy orle, po wysłuchaniu opinii, wszystkie były bardzo pozytywne, a cenowo, to nie wydaje mi się, żeby było bardzo drogo.Nasze wcześniejsze typy to srebrny młyn i novotel u nas nocleg 30 zł wesele około 120 i 15 śniadanko, tyle nam pani wyliczyła, a ile wyjdzie to się przy rozliczeniach okaże. jedziemy na popcżatku czerwca. Może nie za ciekawe, ze kazali na rok wcześniej zapłacić 20% a resztę do 15 czerwca. Głupio, że przed imprezą, ale w innych hotelach było podobnie. Postaramy sie wynegocjować, żeby nie wszystko płacić, ponoć troszkę spuszczają ale niewiele.