Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty brudne szklo, obsluga z ulicy nie ma pojecia o przyrzadzaniu drinkow, w...
~Marek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2013

EXTRA wątek zamknięty nie będę się roztkliwiał.. taras z widokiem na morze, drink z palemką i dobra...
~Pawulon
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 września 2012

elo wątek zamknięty ostatnio bylam na imprezie urodzinowej mojej kumpeli i bylo nawet fajnie,...
~Kama-zaba
-

dodano: 21 maja 2012

Naaaprawde wątek zamknięty klub bardzo sie zmienil i polecam aby każdy zaczol odwiedzac club napewno nie...
~Justyna
-

dodano: 26 kwietnia 2012

Wspaniała zabawa wątek zamknięty Bawiłam się doskonale. Razem z koleżankami na pewno odwiedzimy klub jeszcze raz.
~Ala
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Pojawię się ponownie!! wątek zamknięty Dzięki za genialny wieczór w Waszym klubie... pewne jest to, że się jeszcze...
~daniello
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Polecam wątek zamknięty Genialna lokalizacja i spoko ceny... Klimat zaczyna się bardzo pozytywnie...
~skwary
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 listopada 2011

bardzo fajny lokal wątek zamknięty trzeba przyznać że to bardzo sympatyczne miejsce - dobra lokalizacja, niskie...
~Weronika
-

dodano: 1 listopada 2011

Dobra zabawa wątek zamknięty Pierwsza nasza wizyta w tym klubie i bardzo miłe zaskoczenie. Dobra muzyka...
~góral
-

dodano: 13 lutego 2011

Dobra impreza klubowa wątek zamknięty Już nie mogę się doczekać imprezy andrzejkowej. Saksofon na żywo w połączeniu...
~Zone
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 listopada 2010

.... wątek zamknięty Ogółem to PUSTKI ... Piwo strasznie rozcieńczone ... Blee . Muzyka może ok,...
~M.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 lutego 2009

czad! wątek zamknięty Imprezy weekendowe,Andrzejki - imprezki jak za starych dobrych czasów -...
~Bartek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 listopada 2008

jest fajny klimat i ludzie sa super wątek zamknięty mnie tam w bulaju sie bardzo podoba...chociaz dlugo juz nie bylam bo w...
~ŻABCIA-PAULA
-

dodano: 16 listopada 2008

mosadi wątek zamknięty Klub co prawda mały, ale za to dj gra świetną muzę i do tego mega klimat...
~adrian
-

dodano: 31 sierpnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry