Widok
Apartamenty Ogrodowa
Inwestycja powstała w zielonym otoczeniu, ale jednocześnie bardzo blisko centrum miasta. Dodatkowo dzięki bliskości ul. Słowackiego, Potokowej i al. Żołnierzy Wyklętych jest ona doskonale skomunikowana z centrum miasta oraz obwodnicą Trójmiasta. Z Ogrodowej bardzo szybko dojść można także do przystanku PKM Niedźwiednik.
Dla aktywnych osób w pobliżu są ścieżki do spacerowania, biegania oraz jazdy na rowerze. Sąsiedztwo Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego daje możliwość odpoczynku od zgiełku ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
kilka wad lokalizacji - nie same ochy i achy dewelopera
w materiałach ani słowa o bliskości linii PKM - część osiedla będzie piszczeć przy każdym przejeżdżającym składzie
druga strona od ruchliwej Potokowej, za to może mały zbiornik retencyjny ukoi nerwy
trzecia cześć osiedla będzie wściekła na skracających rano i popołudniu sobie drogę obok cmentarza Srebrzysko
lokalizacja OK ale z wieloma wadami - pytanie jakie będą ceny?
druga strona od ruchliwej Potokowej, za to może mały zbiornik retencyjny ukoi nerwy
trzecia cześć osiedla będzie wściekła na skracających rano i popołudniu sobie drogę obok cmentarza Srebrzysko
lokalizacja OK ale z wieloma wadami - pytanie jakie będą ceny?
Lepszej nie znajdziecie
Kupilem tam mieszkanie cisza i spokój samochodów z Potokowej oraz kolejki nie słychać wybierzcie się na spacer i sami się przekonajcie. Mieszkanian lepszego nie znalazłem zastanawiałem się nad kupnem mieszkania na Zaspie i Przymorzu ale 80 % to mieszkania pod wynajem czujemy się jak w hotelowcu
Miło już było?
Idealny kontakt z Budimexem, ,jak się okazuje tylko do chwili podpisania aktu. ! Od 3 tygodni nie mogę doprosić się dokumentacji do celów projektowych dla architekta. Ciągle jakaś smieszna zabawa w kotka i myszkę, zwodzenie , ciągle ktoś "władny techniczny" jest na urlopie , zwodzą mnie kolejnymi terminami . Aktualny termin obiecanek po 1 listopada. To będzie już miesiąc. Wydawało by się prosta rzecz! Ale widocznie nie dla pionu technicznego Budimexu.
ostrzeżenie
Nieszczęśnikom, którzy kupili mieszkania w tej inwestycji radzę bacznie przyglądać się budowie i robić zdjęcia. Niby budimex nieruchomości jest inwestorem, ale Generalnym Wykonawcą jest firma margo. w środowisku budowlanym ta firma ma bardzo różne opinie. Zresztą jak ktoś obserwuje budowę z drogi i zna się na budowlance, to bez wchodzenia na teren zobaczy ile błędów jest popełnianych.
Z rzeczy które aktualnie widać z drogi to np stojąca woda na wyklejonej już papie (tej zielonej, to papa antykorzenna). Coś takiego jest niedopuszczalne. Elewacja na jednym z budynków prawie gotowa, oprócz jednej ściany która stoi nieotynkowana od miesięcy.. pytanie dlaczego? Z ulicy więcej się nie zobaczy, a na teren budowy dziwnym trafem nie wpuszczają nawet właścicieli mieszkań. Ogólnie na terenie "budowy" panuje straszny bałagan co widać gołym okiem.
Generalnie przy odbiorze polecam dobrze wszystko sprawdzić, najlepiej wziąć kogoś kto się zna na rzeczy. Niestety takich rzeczy jak izolacje balkonów, okien etc się nie sprawdzi a to tam po czasie będzie wilgoć wychodziła.
Generalnie przy odbiorze polecam dobrze wszystko sprawdzić, najlepiej wziąć kogoś kto się zna na rzeczy. Niestety takich rzeczy jak izolacje balkonów, okien etc się nie sprawdzi a to tam po czasie będzie wilgoć wychodziła.
Kupiłam tam mieszkanie. Wcześniej szukałam opinii o Budimexie i wydawało sie ok. Ale nawet okiem laika (czyli moim ) budowa pozostawia dużo do życzenia . Bajzel okrutny widoczny z ulicy. To już fatalnie świadczy o ekipie. Brak możliwości wstępu na budowę .Gdzie u innych deweloperów istnieje taka możliwość w tzw dzień otwarty.