Widok
Apartamenty Ogrodowa
Inwestycja powstała w zielonym otoczeniu, ale jednocześnie bardzo blisko centrum miasta. Dodatkowo dzięki bliskości ul. Słowackiego, Potokowej i al. Żołnierzy Wyklętych jest ona doskonale skomunikowana z centrum miasta oraz obwodnicą Trójmiasta. Z Ogrodowej bardzo szybko dojść można także do przystanku PKM Niedźwiednik.
Dla aktywnych osób w pobliżu są ścieżki do spacerowania, biegania oraz jazdy na rowerze. Sąsiedztwo Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego daje możliwość odpoczynku od zgiełku ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
kilka wad lokalizacji - nie same ochy i achy dewelopera
w materiałach ani słowa o bliskości linii PKM - część osiedla będzie piszczeć przy każdym przejeżdżającym składzie
druga strona od ruchliwej Potokowej, za to może mały zbiornik retencyjny ukoi nerwy
trzecia cześć osiedla będzie wściekła na skracających rano i popołudniu sobie drogę obok cmentarza Srebrzysko
lokalizacja OK ale z wieloma wadami - pytanie jakie będą ceny?
druga strona od ruchliwej Potokowej, za to może mały zbiornik retencyjny ukoi nerwy
trzecia cześć osiedla będzie wściekła na skracających rano i popołudniu sobie drogę obok cmentarza Srebrzysko
lokalizacja OK ale z wieloma wadami - pytanie jakie będą ceny?
Lepszej nie znajdziecie
Kupilem tam mieszkanie cisza i spokój samochodów z Potokowej oraz kolejki nie słychać wybierzcie się na spacer i sami się przekonajcie. Mieszkanian lepszego nie znalazłem zastanawiałem się nad kupnem mieszkania na Zaspie i Przymorzu ale 80 % to mieszkania pod wynajem czujemy się jak w hotelowcu
Miło już było?
Idealny kontakt z Budimexem, ,jak się okazuje tylko do chwili podpisania aktu. ! Od 3 tygodni nie mogę doprosić się dokumentacji do celów projektowych dla architekta. Ciągle jakaś smieszna zabawa w kotka i myszkę, zwodzenie , ciągle ktoś "władny techniczny" jest na urlopie , zwodzą mnie kolejnymi terminami . Aktualny termin obiecanek po 1 listopada. To będzie już miesiąc. Wydawało by się prosta rzecz! Ale widocznie nie dla pionu technicznego Budimexu.
Apartamenty Ogrodowa
Inwestycja powstała w zielonym otoczeniu, ale jednocześnie bardzo blisko centrum miasta. Dodatkowo dzięki bliskości ul. Słowackiego, Potokowej i al. Żołnierzy Wyklętych jest ona doskonale skomunikowana z centrum miasta oraz obwodnicą Trójmiasta. Z Ogrodowej bardzo szybko dojść można także do przystanku PKM Niedźwiednik.
Dla aktywnych osób w pobliżu są ścieżki do spacerowania, biegania oraz jazdy na rowerze. Sąsiedztwo Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego daje możliwość odpoczynku od zgiełku ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji