Widok

Hotel Artus Gdańsk

Czy ktoś z was może powiedzieć coś o pracy w tym hotelu? Czy warto w ogóle tam aplikować, bo stale kogoś szukają? Z góry dziękuję za odpowiedzi na temat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam parę dni. Panie są b. sympatyczne, ale szefowa pokojowych
bardzo wymagająca. Włos na kafelkach w łazience i od razu wylatujesz.
Musisz czekać aż wyjadą goście a potem zasuwasz po godzinach. Trzeba mieć doskonałą kondycję i sprawność aby podołać. Sprzątanie w dużym tempie. Szukają pokojowych już od początku lata. Dziwię się, że
jeszcze nie znaleźli odpowiedniej osoby, bo było tam już wiele pań.
Chyba szukają " bardzo" wyjątkowej osoby. Ja nie dałam rady, inne też nie. Powodzenia !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety tak to jest ze trzeba czekac az gosc nam sie wymelduje aby moc isc sprzatnac pokoj po jedo pobycie...nie wyrzucisz go przeciez z łóżka....i nie powiesz wynocha bo chcem sprzatac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest oczywiste że trzeba dokładnie sprzątać nie zostawiając po innych gościach włosów, każda praca wymaga dokładności
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a to się akurat zgadza - byłby to najwyższych lotów nietakt, gdybym kładł się spać w pokoju niedokładnie posprzątanym :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry