Widok

Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
o Gosiaczek.k, to tydzien przede mną :) super !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny jakie menu wybrałyście ? my środkowe ale brakuje mi troszkę tam i galarety trzeba będzie czymś zastąpić
czesc dziewczyny

Ja również mam wesele w gnieckim, zastanawiam się nad dekoracją...macie może jakieś ciekawe pomysły?

bardzo fajnie sie złożyło,ja mam 4-go września wesele w Gnieckim. Na pewno będę was informować co do szczegółów.Sama jestem ciekawa jaki tort mi zaproponują i dekoracje...
Witam..
Mogę polecić swoje usługi dekoratorskie i florystyczne.
Robiłam dekorację w Hotelu Gnieckim.

Nasza strona www.secretgarden.weselicho.net
my tez mamy środkowe menu - lekko zmodyfikowane :)
jesli chodzi o 3kg toru, zamieniliśmy na czwarte ciasto a cały tort zamawiamy z Haffnera :)

a dekoracje bedzie u nas robić forumka- tesula
dwa serca z małych balonów w kolorze ecru na brązowej scianie za młoda parą plus na stołach kwiaty :)
a jakie(chodzi mi o ilość, w jakich butelkach?) dokupujecie napoje? bo w menu są napoje, ale małe ilości.
hop :)
Witajcie Dziewczyny :)

Cieszę się że nie jestem sama. Za jakieś dwa tygodnie zdam relację jak to było na moim weselu ;) jakbym zapomniała to nulka proszę odezwij się do mnie na maila z przypomnieniem.
My mamy środkowe menu delikatnie zmodyfikowane. Ciasta i tort bierzemy z haffnera, 3kg tortu zamieniliśmy na ciastową roladę.

Pozdrawiam i życzę Wszystkim Wesołych, Pogodnych i Radosnych Świąt Wielkiejnocy :)

Agata
Agata, a powiedz jeszcze co zrobiliscie z dodatkowymi napojami ?
bo my chcemy kupic butelki 2l i przelac do dzbanków...
angel jak tam przygotowania do slubu?? sala gotowa wszystko dopiete na ostatni guzik?:P pewnie stres zzera:) pozdrawiam i udanej zabawy
Witajcie też mam wesele w Gnieckim 03.07 i wybraliśmy środkowe menu, ostatnio zaczęłam się zastanwiać czy wino musujące jest tylko dla pary młodej, czy dla wszystkich. Może, któraś z Was wie coś na ten temat. pozdr
Filmowałem tam wesele 13.02.2010.
Z tego co wiem Para młoda zadowolona.
Obsługa bardzo uprzejma, nawet ja odczułem olbrzymią chęć pomocy i współpracy ze strony obsługi.
Wszystko na najwyższym poziomie. Śmiało mogę polecić.
Może wrzucę trochę kadrów z filmu na swoją stronę z wystrojem sali i posiłkami.
www.filmart.pl
to ja zaczekam ;) ale ciesze sie , ze było ok :)
Część Dziewczyny, my również mamy wesele w Gnieckim w lipcu 2010, więc jest znacznie więcej. Ciekawią mnie Wasze opinie, szczególnie po. Mam pytanie odnośnie noclegów, czy rezerwujecie pokoje i jaką cenę udało Was się ustalić? Co do dekoracji, czy oby czasami nie zostało to narzucone, że dekoratorka ma być z hotelu?
007angel

niestety przez weekend nie mialam dostepu do komputera, wiec teraz chciałam Ci złożyć życzenia, Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !! :)

no i oczywiscie czekam na opinie i foteczki :)

Pozdrawiam ciepło męzatko :)
Nam stroić salę będzie kwaiciarnia nie współpracująca z hotelem, będziemy na ten temat jeszcze rozmawiać ale myślę,że ni ebędzie problemu :)
a wiadomo ile kwiaciarka sobie życzy za taką usługę?
jeszcze raz ponawiam pytanie, jak robicie z napojami ?? kupujecie 2l i rozlewacie do dzbanków? czy kupujecie mniejsze buteleczki ??
Co do napojów to my chcemy kupić 1L i postawić na stole. Odradzałabym rozlewanie napoi gazowanych do dzbanków, bo będą nieświeże - gaz się ulotni.

Proszę napiszcie, co robicie z noclegami??????????????
do góry