Widok
Witajcie Dziewczyny :)
Cieszę się że nie jestem sama. Za jakieś dwa tygodnie zdam relację jak to było na moim weselu ;) jakbym zapomniała to nulka proszę odezwij się do mnie na maila z przypomnieniem.
My mamy środkowe menu delikatnie zmodyfikowane. Ciasta i tort bierzemy z haffnera, 3kg tortu zamieniliśmy na ciastową roladę.
Pozdrawiam i życzę Wszystkim Wesołych, Pogodnych i Radosnych Świąt Wielkiejnocy :)
Agata
Cieszę się że nie jestem sama. Za jakieś dwa tygodnie zdam relację jak to było na moim weselu ;) jakbym zapomniała to nulka proszę odezwij się do mnie na maila z przypomnieniem.
My mamy środkowe menu delikatnie zmodyfikowane. Ciasta i tort bierzemy z haffnera, 3kg tortu zamieniliśmy na ciastową roladę.
Pozdrawiam i życzę Wszystkim Wesołych, Pogodnych i Radosnych Świąt Wielkiejnocy :)
Agata
Filmowałem tam wesele 13.02.2010.
Z tego co wiem Para młoda zadowolona.
Obsługa bardzo uprzejma, nawet ja odczułem olbrzymią chęć pomocy i współpracy ze strony obsługi.
Wszystko na najwyższym poziomie. Śmiało mogę polecić.
Może wrzucę trochę kadrów z filmu na swoją stronę z wystrojem sali i posiłkami.
www.filmart.pl
Z tego co wiem Para młoda zadowolona.
Obsługa bardzo uprzejma, nawet ja odczułem olbrzymią chęć pomocy i współpracy ze strony obsługi.
Wszystko na najwyższym poziomie. Śmiało mogę polecić.
Może wrzucę trochę kadrów z filmu na swoją stronę z wystrojem sali i posiłkami.
www.filmart.pl
Część Dziewczyny, my również mamy wesele w Gnieckim w lipcu 2010, więc jest znacznie więcej. Ciekawią mnie Wasze opinie, szczególnie po. Mam pytanie odnośnie noclegów, czy rezerwujecie pokoje i jaką cenę udało Was się ustalić? Co do dekoracji, czy oby czasami nie zostało to narzucone, że dekoratorka ma być z hotelu?