Widok

Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
007 angel i jesli bedzie po wszystkim to zdaj nam relacje ja mam tam wesele za 4 miesiące
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
007angel, jak mozesz odezwij sie do mnie na mejla :)

mam wesele 5 miesiecy po Tobie :)
witam,

też jestem ciekawa nowinek bo moje wesele będzie za trochę ponad miesiąc.

jak będę po i już ochłonę to na pewno zdam relację :)

pozdrawiam,
007angel
Nie graliśmy w hotelu ale widziałem 2 filmy z wesel z ubiegłego roku.Znajomy kamerzysta był zachwycony organizacją i jedzeniem.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no dla mnie to tez jest niestety minus... ale wszystko jest ogrodzone, a wjazd/wyjazd nie jest bezpośrednio na główna :)

Najpierw mieliśmy rezerwacje w Bardo, niestety cena nas przerosła...
jakieś nowości o hotelu ?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Nulka
Ja jakoś jestem negatywnie nastawiona do robienia wesela zaraz obok głównej ulicy. Hm... Może dlatego, że u nas jest mnóstwo dzieci.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
tak...
Hm...
Mowa o hotelu zaraz obok głównej ulicy?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
a jak z iloscia jedzonka bo cos tak gdzies wspominali ze marnie.jest w stylu duzy talez na nim tylko na srodku mala porcyjna ladnie udekorowana ale mala???
Witam.
Widziałam obie sale , każda inna.Byłam na imprezie Andrzejkowej i Sylwestrze. Dbałość o gości bardzo mnie ujęła. Duża sala jasna na wielkie wesele spokojnie pomieści nawet 130 gości, "mała" na kameralne rodzinne przyjęcie spokojnie pomieści 60 osób. Sama planuje za rok wyprawić tam komunię córeczki w salce najmniejszej tej trzeciej.
Podobał mi się profesjonalizm obsługi i kucharzy... smaczne i piękne przybrane potrawy oraz ciekawe aranżacje dekoracji stołów.
my mielismy male przyjecie na 20 osob w malej sali konferencyjnej. jakos tak wyszlo ze nasza umowa nie byla spisana, dostalismy tylko usalone menu i slownie ustalilismy warunki. nie przyszlo nam do glowy ze nie bedziemy mogli zostac w tej sali do polnocy, tak jak ustalil z nami p.Krzysztof. wydawalo sie ze jest osoba profesjonalna..

a tu taki telefon od niego, ze albo placimy albo wychodzimy i idziemy do domu...
nasz blad ze nie spisalismy umowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w umowie , nie było napisane do której godziny dysponujecie Pańswto salą oraz ile kosztuje osoba obsługująca i ile osób będzie obsługiwało , ja mam to w umowie z Hotelem Gnieckiem ustalone
witam
ja mialam przyjecie slubne w Gnieckim. Jestem bardzo ale to bardzo rozczarowana. mialam male przyjecie slubne, sala miala byc do naszej dyspozycji do godziny 24, a o 19 ZADZWONIL do mojego meza kierownik p. Krzysztof i powiedzial ze od 20 mamy zaplacic za kazda kolejna godzine 30zl kelnerce, poniewaz hotel nie ma personelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wstyd i hańba!!!!
zeby podczas przyjecia miec czelnosc zadzwonic z taka informacja...

nadmieniam ze wlasciciel mial sie z nami kontaktowac zeby wyjasnic zaistaniala sytuacje...do dzis nie bylo telefonu, a slub mial miejsce w sierpniu..

NIE POLECAM!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Duże sale są jeszcze dostępne w piątki niezależnie od liczby gości
ano, gdybym miała dużą sale to napewno bym się nie wykruszyła. Jeszcze nie byłam zalogowana i pod różnymi nickami działałam hehe
no prosze, założyłaś i sie wykruszyłaś :P
nulka wiesz że to ja kiedyś założyłam ten wątek :))
a my zamienilismy te 3kg tortu na jedno ciasto i tort bedzie z Hafnera :)
Podobno tort jest z Sowy, sama możesz wybrać smaki itp., pierwsze 3 kg masz w cenie menu, a za każdy następny kg dopłacasz 45 zł. Myślę, że to atrakcyjna propozycja.
do góry