Szukamy sali weselnej i przymierzamy sie właśnie do Gregora. Z tego co słyszałam to mają super jedzonko i obsługę. Proszę o podzielenie sie waszymi spostrzeżeniami i uwagami (jeżeli takie są:))
00
~mugaafan
101.98.130.*
(14 lat temu) 13 lutego 2012 o 13:09
TavApT cprmubztgniy
00
~bnkjpowvmwq
184.72.94.*
(14 lat temu) 11 lutego 2012 o 10:14
Mbdxd3 jlodnbtnpahm
00
~Gon
71.202.45.*
(14 lat temu) 10 lutego 2012 o 18:21
sagt:FĂźr mich eifanch das beste Camperforum im Netz. Ich wurde so nett aufgenommen und fĂźhle mich in diesem Forum wohl. MĂśge es den ĂCT noch recht lange geben.GD Star Ratingloading...
kivii to fanie że mieli jeszcze termin na październik..
Nasi znajomi też tam robią tydzień po nas, więc będe miała okazję dwa razy tam gościc, jako panna młoda a potem gośc (szkoda że nie odwrotnie hehe:)
Bawiłam się na 2 weselach w tym Hotelu. Na nic nie można narzekać. Obsługa miła, sala ładnie przystrojona, jedzenia - dużo i jest w czym wybierać. Polecam
My robimy w Gregorze własnie:)
Pojedździliśmy po okolicy (tzn. Pruszcz,Straszyn,Kłodawa,Łęgowo) i ak poechaliśmy do Gregora to się zdecydowaliśmy tego samego dnia.
sala do 120 ale dla nas akurat :)
Mam nadzieję,że podjęliśy dobrą decyzę, bo jak narazie same dobe opinie (a już sporo słyszałam)...
hej, ja mieszkam niedaleko Pszczolek, moja siostra robila w Gregorze chrzciny, ja sama myslalam o weselu, ale dla nas sala jest za mala (max.120 osob). Jedzenie jest smaczne, maja duzo pokoi i ceny tez sa atrakcyjne. Pozdrawiam