Widok

Hotel Merkury-opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy jest ktoś na forum kto ma tam wesele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pisałam w innym Twoim wątku ze tam mam w lipcu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam miałam wesele we wrześniu, wszystko się udało super, naprawdę organizacja pierwsza klasa
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
dzieki wielkie ja mam tam wesele w sierpniu czekam na info po twoim weselu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My rowniez mielismy w Hotelu Merkury nasze wesele i wlasnie to miejsce polecamy wszystkim przyszlym para i nie tylko.Co prawda z Panem Mackiem tylko przeprowadzilismy rozmowe i podpisywalismy umowe,ale mozemy stwierdzic ze jest sympatyczna osoba.W termnie kiedy odbywalo sie nasze wesele Pan Maciek byl na urlopie,ale w tym czasie Managerem byla Pani Ania.Pelen profesjonalizm,pomoc z kazdej strony.Juz od samego poczatku podczas ustalania wszystkiego Pani Ania potrafila wszystko tak poukladac i zoraganizowac ze bylismy mile zaskoczeni,nie bylo zadnego problemu z miejscem na alkochol,czy tez z pokrojeniem ciasta,obsluga swietnie zorganizowana za co rowniez im dziekujemy,pokoje dla kazdego z gosci swiezo przygotowane,ogolnie wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i to wlasnie dzieki Pani Ani ktora z nami byla do samego rana i trzymala nad wszystkim rekę.Moglibysmy tak opisywac bez konca bo zostalo naprawde dobre wrazenie.Jeszcze raz Dziekujemy za wszystko Pani Ani i calej obsludze i polecamy ten hotel wszystkim! Pozdrawiamy Ewelina i Sylwester
image
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13
A my podpisywaliśmy umowę z Panią Dagmarą . Bardzo profesjonalne podejście , też polecamy Panią Dagmarę z Merkurego .A jak się uda wesele zobaczymy w czerwcu :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 15
Chyba jakaś znajoma Pani Aniu . Dziękować hotelowi, że ma miejsce na alkohol i ,że ktoś z obsługi pokroił ciasto i świeże pokoje przygotował :)))
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9
Pełen profesjonalizm w obsłudze i wspólpraca z zespołem.Obsługa innych restauracji powinna powinna przyjeżdżać tu na szkolenia.Graliśmy kilka lat temu 3 imprezy dla wymagających:prymicje dla księży,firmową i wesele.Goście weselni składali życzenia w holu,gdzie również się przebrali i zostawili ubrania.Kiedy wszyscy byli gotowi do uroczystego wejścia na salę,rodzice otrzymali chleb i sól i otworzono drzwi.W innych lokalach ludzie "ładują się z kwiatami i prezentami do stołów,robi się totalny bałagan,chociaż Para Młoda jeszcze nie przyjechała...Ciekawe,czy ktoś wie,że składanie życzeń w miejscu innym niż kościół to profanacja?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 19
dziwne że adres IP w tej i poprzedniej wypowiedzi jest ten sam , ale nick już inny.Pewnie sama pani dagmara się chwali, bez wzglęgu kim ona jest. CIEKAWE.A może to zazdrość !!!!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dla mnie to też dziwne ,żeby dziękować hotelowi za pokrojenie tortu i czyste pokoje .Zazdrość nie zazdrość , reasumując hotel taki sobie ,mi się tam nie podoba, kiepska obsługa .

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
W niedzielę miałem wesele na 130 osób. Bałem się trochę, bo znalazłem kilka złych opinii o jedzeniu, ale zupełnie minęły się z prawdą. Wszystko było rewelacyjnie przygotowane. !30 osób to nie jest mało, a jedzenie było donoszone bardzo szybko. Obsługa jest młoda, gorliwa i bardzo miła. Ja naprawdę jestem urzeczony. Polecam każdemu. Dojazd jest bardzo łatwy, bardzo dużo miejsc parkingowych. Po prostu rewelacja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Graliśmy imprezę na 150 osób i wszyscy byli zadowoleni.Pozdrawiam
Do wyboru i koloru 5 zespołów i DJ.Zapraszam MASSUANA
image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Straszyn

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...

do góry