Widok
Osobiście nie, ale będę tam miała wesele. Syn znajomej z pracy miaal tam teraz we wrześniu i w sumie za jej namową sie zdecydowałam. Moja siostra była tam na szkoleniu, mama na dniu nauczyciela i obydwie były bardzo zadowolone. Miały okazje zobaczyć jak pracuje dj i bardzo chwaliły go sobie. Ja tam byłam tylko raz wszystko obejrzeć. Mają solidną ofertę. Jednak chciałam w lipcu ale już cały zajety musiałam wziąć 25 czerwca. Z tego co wtedy pani mówiła był wolny jeszcze 27.08 i 03.09 a później i wcześniej to nie wiem.
Byłam tam na weselu we wrześniu. Mają co najmniej dwie sale, my byliśmy na dole. Trochę było ciasno (ale gości ok 130 osób) i niska sala, ale jedzenie bardzo dobre i obsługa ok. Były małe braki w zimnych napojach, ale nie wiem kto je dostarczał - młodzi czy hotel. Ogólnie w porządku - nocleg i poprawiny także.
hehe Orle to chyba dobry wybor!! chociaz osobiscie nie bylem ,ale chyba bede w maju, bo wtedy sam planuje weselicho, a co do napijow to tam w ofercie za np. 120 zl byo po 1 l napoju na glowe i to jest troche malo i trza dokupic a reszta podobno jest ok. chyba ze ktos lubi wiecej ciast to tez warto jeszcze pare dopiec! a powiedzcie jak wiecie jak z obsluga i cenami u Was bylo? i czy braliscie miejsca noclegowe i za ile??