Widok
Witam,
fotografowalem tam dwa razy. Jesli chodzi o wystroj
wnetrza, to jest ponizej przecietnej. Nie mialem
większych zastrzezen co do obsługi i menu - w
miare w porzadku. Zawsze nalezy patrzec na cene
i co za to mamy. Wiadomo, ze kazdy chcialby miec
super wesele, ale piekna sala weselna to nie wszystko.
Najwazniejsze rozgrywa sie w srodku nas.
pozdrawiam
fotografowalem tam dwa razy. Jesli chodzi o wystroj
wnetrza, to jest ponizej przecietnej. Nie mialem
większych zastrzezen co do obsługi i menu - w
miare w porzadku. Zawsze nalezy patrzec na cene
i co za to mamy. Wiadomo, ze kazdy chcialby miec
super wesele, ale piekna sala weselna to nie wszystko.
Najwazniejsze rozgrywa sie w srodku nas.
pozdrawiam
7 GRZECHÓW FOTOGRAFA ŚLUBNEGO
Darmowy kurs na maila:
Co musisz wiedzieć o fotografach ślubnych?
www.zdjeciaslubne.zdunczyk.com
Darmowy kurs na maila:
Co musisz wiedzieć o fotografach ślubnych?
www.zdjeciaslubne.zdunczyk.com
Hey.
Mnie to miejsce sie bardzo podobalo, ja szukalam sali na 100-120 osob i podobno tam sie miesci, wiec przy 60 osobach to tym bardziej powinno byc dobrze. Duzo miejsc noclegowych od razu przy sali tez jest atutem, nie wspominajac o pieknej okolicy, jeziorku...
Mnie ostraszyl jednak jeden ogromny minus - placi sie 40% zadatku przy podpisaniu umowy (czyli kwota nie do zwrotu jak w przypadku zaliczki przy ewentualnym zrezygnowaniu z sali przed weselem). Ja robie slub dopiero w 2013 roku wiec te 40% odwiodlo mnie od wynajecia sali.
Mnie to miejsce sie bardzo podobalo, ja szukalam sali na 100-120 osob i podobno tam sie miesci, wiec przy 60 osobach to tym bardziej powinno byc dobrze. Duzo miejsc noclegowych od razu przy sali tez jest atutem, nie wspominajac o pieknej okolicy, jeziorku...
Mnie ostraszyl jednak jeden ogromny minus - placi sie 40% zadatku przy podpisaniu umowy (czyli kwota nie do zwrotu jak w przypadku zaliczki przy ewentualnym zrezygnowaniu z sali przed weselem). Ja robie slub dopiero w 2013 roku wiec te 40% odwiodlo mnie od wynajecia sali.
Co Wy piszecie?? Mieliśmy tam wesele w tym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Miejsce jest bardzo urokliwe... My mieliśmy imprezę na 90 osób i miejsca było wystarczająco. Parkietu tanecznego starczyło dla wszystkich gości nawet jak wszyscy jednocześnie tańczyli i jest widoczny z każdego miejsca sali ze stołami. Nie wiem co Pan fotograf pisze o dekoracji...Akurat to jest coś co zrobiło na nas największe wrażenie. Na prawdę dekoracje szczególnie ze świeżych kwiatów zapierają dech w piersiach... Co do zadatku to rzeczywiście w pierwszym momencie może być przerażający ale właściciele są bardzo elastyczni (i w ogóle bardzo fajni, sympatyczni i profesjonalni) i można to zmienić na dwie raty po 20% tak jak my to zrobiliśmy. Z czystym sumieniem polecamy to miejsce wszystkim którzy się zastanawiają :)
Robiłam wesele w Hotelu Otomin w tym roku i byłam baardzo zadowolona. Obsługa super jedzenie bardzo nam smakowało, wystrój też był ok. Najbardziej podobała mi się zawrotna ilość świeżych kwiatów, ale jeśli macie specjalne wymagania właściciele są naprawdę wporządku i napewno staną na wysokości zadania. Poza tym organizują tam też śluby na wolnym powietrzu SUPER sprawa http://www.hotelotomin.pl