Widok

Hotel Otomin

Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w tym miejscu?
Ich ogłoszenie pokazuje się już kolejny raz.
Byłam na rozmowie, ale widocznie im nie odpowiadałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hotel otomin szukaja taniej sily roboczej najlepiej na czarno.niezatrudnili cie widocznie bylas za madra wybieraja bardziej glupich,glupszymi da sie bardziej manipulowac.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez byłam na rozmowie i mimo ze blisko mieszkam nieodezwali sie sprawdzali tez moje umiejetnosci jezykowe ktore rowniez zdałam no ale widac oczekuja czegos zupełnie innego;// szkoda czasu
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
A dlaczego myślicie że takie świetne jesteście??? Umiejętności językowe widocznie były słabe a miejsce zamieszkania nie zawsze jest argumentem do zatrudnienia.Chyba musisz być bardzo rozżalona że takie rzeczy wypisujesz... Wydaje mi się że właśnie szukają inteligentnych i się nie łapiesz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 35
Jeśli chodziłoby o inny hotel, może przyznałabym Ci rację, ale nie w tym przypadku. Moja siostra tam pracowała. Pracodawca to nowobogacki kretyn, który sam zadłużony jest po uszy a uważa się za nie wiadomo kogo. Przyprowadza co rusz znajomych, by pochwalić się swoim lichym interesem. Wynagrodzenie potrafi wypłacić z 2-miesięcznym opóźnieniem, bo nie ma pieniędzy albo płaci na raty- po 200-300 zł. Tacy ludzie jak on w ogóle nie powinni istnieć na rynku pracy.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5
To ciekawe bo ja tam też pracowałam i nie uważam żeby ktokolwiek z właścicieli był nowobogacki. Z pensją nigdy nie było problemów a atmosfera w pracy bardzo miła. No jasne że przychodzą znajomi do właścicieli... A dlaczego mieliby nie przychodzić...? Chyba siostra musiała rozstać się w niemiłych okolicznościach skoro takie rzeczy wygaduje... ale tak to jest...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 37
Dlaczego więc zwolniłaś się stamtąd, skoro było tak super? Może to Ty miałaś zbyt niskie kwalifikacje a teraz oczerniasz dziewczyny, które pytają o to miejsce? A może pod Twoim nickiem kryje się szef? :)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4
z tego co piszesz, widać że naprawdę tam nie pracowałaś i najprawdopodobniej jesteś w jakiś sposób spokrewniona z pracodawcami... Pensja na raty - jak komuś to odpowiada + niewypłacone urlopy. Takich właśnie ludzi szukają.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, jestem pracownikiem w tym hotelu od niedawna , jak narazie nie mam problemu z wynagrodzeniem, a i właścicel wydaje mi sie ok, ale jezeli jest to prawda co piszesz to podaj do siebie tel lub maila chetnie porozawiam z Tobą , bo anonimowo kazdy moze wypisywać różne historie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 34
No proszę, teraz zmieniłaś nick i myślisz, że zwojujesz świat? Piszesz z tego samego IP, co Iwo78 :) Jesteś mało spostrzegawczy/-a, dziecko :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2
buhahah co za klika jak dzieci, nie kłóćmy się a budujmy Polskę i polskość naszą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
kicha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokladnie. Co za "maly kretyn". Nadaje z tego samego nr IP zmieniajac nick'i. Brak slow.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
iwo a moze czarku to pracujesz tam czy jestes bylym pracownikiem bo czegos tu nie kumam a moze jestes szefem hotelu i do tego takim matolem ze niewiesz o tym ze piszesz z tego samego kompa
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4
podszywanie się pracodawców pod pracowników i pisanie jak to u nich jest super jest żenujące i tylko pokazuje niski poziom tych ludzi i prostotę, jak by było wszystko w pożądku można by się bronić otwarcie :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Buahaha tel lub mail
Nie pracuje ani nie pracowałem w tym hotelu ale pare razy tam nocowałem. Tam jest 4 rządzących chyba rodzinka. Nie da się spokojnie zjeść obiadu po cięzkim dniu pracy bo ZAWSZE oni są i te ich płaczące dzieci. Nie mają pracowników tylko osobistą słuzbę. Wazniejsze jest dla nich to zeby to ich obsługiwano a nie klienta. Moze to tylko moje odczucia ale osobiscie nie polecałbym ich jako pracodawców.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znaczy, że zachowują się jak staropolscy magnaci (w tym złym znaczeniu) ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Geslerowa tam była i widać było jak bardzo 'rozgarnięta" jest właścicielka. Radzę obejrzeć odcinek i wyciągnąć wnioski, żenada.Co kilka tygodni od wielu lat poszukują pracowników(czytaj-naiwnych).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gesslerowej tam nie bylo, raczej w Tabunie ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
TABUN jest O.K., przynajmniej był parę lat temu zimą jak byłem tam gościem. Chyba, że właścicielka się zmieniła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znam hotelu ani nie byłam na rozmowie ale jestem rekruterem i jeśli ogłoszenie przewija się co kilka tygodni przez ostatnie 2 lata tzn. że z pracodawcą coś jest nie tak - tak od serca się wypowiem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
I masz 100% racji. Pracodawca? Nie życzę takiego nikomu. Umowy obiecuje, a potem unika pracownika jak ognia. Jeśli już uda Ci się podpisać umowę to na część etatu. Masz zwolnienie to martw się sam: wysyłaj do ZUSu, wypełniaj dokumenty. Nawet Ci o tym nie powiedzą. Sam się zorientujesz po braku wynagrodzenia. Wypłaty na raty i też trzeba się dopominać z mizernym skutkiem. Wszędzie płacą z opóźnieniem lub wcale. Tylko na swoje "ważne sprawy" pieniądze znajdują. Kłamią w żywe oczy, że jutro, że wypłacili komuś innemu. Pokoje niedogrzane, terminal wiecznie szwankuje, ale martw się sam. Uprawnień nie masz żadnych. Pseudo Szef nawet nie jest współwłaścicielem. Przyjdzie tylko i da Ci jakąś dziwną robotę, żeby Cię zająć. Jest miły, ale za Twoimi plecami tak o Tobie się wypowie, że przykro słuchać. Często daje polecenia działające na szkodę ośrodkowi. Albo będzie Cie unikał jak ognia. Powie moment i wyjedzie. Ma się za fachowca. Chyba od ściemniania, wyśmiewania innych i obmawiania za plecami. I na koniec jedna uwaga! Wiele komentarzy w internecie właściciele umieszczają sami. Co najmniej połowa na Trójmieście jest ich autorstwa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oszukany dobrze opisał co tam się dzieje. I tak ujął to delikatnie. Praca tam to tylko strata czasu i nerwów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
popieram !!! tak tam właśnie jest !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ostatnio byla tam Perfekcyjna Pani Domu ;) Malgorzata Rozenek ;) z nowym programem "Piekielny Hotel" ;) Jak widac nazwa chyba adekwatna ;)
Wlasciciele jacys dziwni sie wydawali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe, że na pomoc Hotelom ruszyła postać, która nie ma o tym żadnego pojęcia hahaha
A kto to jest ta Małgorzata Rozenek ?? Ekspert od gastronomii czy jakiś celebryta ? Pytam się, bo w ogóle nie oglądam TVN / TVN 24 z powodów ideowych. Nie oznacza to, że oglądam tylko TV Trwam i słucham Radia Maryja jak pewnie niektórzy z automatu pomyślą. Oglądam TVP, Polsat i TV Republika (głównie filmy i dokumenty). Ogólnie jednak nie przepadam za TV jako spędzaniem czasu wolnego (którego i tak mam mało z powodu pracy o nienormowanym czasie pracy o charakterze zmianowym), same tam nudy, informacyjna obłuda i powtórki. Wolę po prostu Internet, gdzie np. czytam / oglądam wiadomości z niezależnych źródeł.
P.S. Imperium medialne Ojca Dyrektora też nie jest mi znane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież Hotel Otomin nie był nawet hotelem, gdy kręcili program,bo nie przeszedł kategoryzacji. Ciekawe czy Rozenkowa o tym wiedziała.

Inne tematy z forum Praca

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry