Widok

Hotel Podewils

Witam, wysłałam cv na stanowisko recepcjonistka w hotelu Podewils.
Czy ktoś tam pracował, zależy mi na opiniach. Tutaj ogłoszenie:
http://praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/recepcjonista_hotelowy-1844069.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś byłam na rozmowie ale na stanowisko kelnerki, nędza, najniższa krajowa, wymagania duże bo "niby" to hotel z wyższej półki a warunki słabe, umowa zlecenie na umowę o pracę trzeba sobie zasłużyć , może teraz coś sie zmieniło ale jakieś trzy lata temu było tak jak opisuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za informacje. Mnie także się wydawało, że taki hotel jak ten oferuje lepsze warunki pracy. Czy ktoś jeszcze może coś powiedzieć o tym miejscu pracy?
prawda jest taka, ze nie ma co nastawiac sie na wysokie zarobki, nawet w hotelach wielogwiazdkowych.Na stanowiskach "fizycznych" mozna zarobic odrobine wiecej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda, słyszałam, że np. w Hiltonie mimo ciężkiej pracy fizycznej kobiety zarabiają baaardzo mało. 10 zł na godzinę to teraz stawka z kosmosu dla wielu pracodawców a ceny rosną ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak szukasz pracy to chyba potrzebują na recepcje do bartana w sobieszewie, najlepiej jechać samemu i pogadać z panią dyrektor,super też nie jest ale chyba te 10 zł na godzinę mają, trzeba twardo stawiać warunki i być gruboskórnym :-)
kolejny raz szukają
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/recepcjonista-ka-ogl6763553.html

Czy tak słabo płacą?
Pracowalem w Podewilsie place co do wymogow sa beznadziejne nawet i recepcjonista nie raz tam musi zajmowac sie ogrodem. Czy znoszeniem prania. Za 1300 to juz lepiej isc na budowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam pracy w tym Hotelu(mam tu na myśli recepcję), praca za 1300 zł a do wyrobienia ok 200 h . 6 dni w tygodniu po 8 h.
Najlepiej znać biegle angielski i niemiecki.
Personel w Hotelu bardzo fajny ale co z tego.
STRASZNE POMIATANIE LUDŹMI ! ZAKWATEROWANIE W OKROPNYM BUDYNKU ( NIEGDYŚ STAJNIA ). CZASAMI KOŃCZY SIĘ PRACĘ O 3 W NOCY A ONI WYŁĄCZAJĄ DOSTĘP CIEPŁEJ WODY OKOŁO 22 I TRZEBA KĄPAĆ SIĘ W ZIMNEJ WODZIE...
do góry