Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecem z przyjemnościa wątek zamknięty od lat spędzamy wakacje we Władku, Rejs jest jedyny i niepowtarzalny....
~zezik
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 stycznia 2013

Impreza rodzinna w Hotelu Rejs wątek zamknięty W listopadowy weekend zabraliśmy w REJS :) naszą dość liczną rodzinkę, by...
~Izabela
1

dodano: 12 listopada 2012

miejsce, do którego co rok wracamy... wątek zamknięty Wprawdzie nigdy nie mieszkalismy w Rejsie, ale każdego roku (od 6 lat),...
~Agata i Tomasz z Wrocławia
-

dodano: 10 lipca 2012

Bardzo sympatycznie wątek zamknięty Miałam okazję cieszyć się dobrym jedzonkiem - nie są wyliczeni. Do plaży max...
~Barbara M.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 stycznia 2012

sympatycznie wątek zamknięty skorzystaliśmy z kuponu i mieliśmy 2 noclegi za 50% ceny :) Bałam się, że...
~Marzena Wójcik
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 listopada 2011

naprawdę polecam wątek zamknięty spędziłam w Rejsie weekend nad samym morzem i przyznam, że zarówno hotel jak...
~magda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 marca 2011

Justyna - opinia wątek zamknięty Hotel przepięknie położony, blisko morza. Wystrój bardzo nowoczesny....
~Justyna
1

dodano: 7 stycznia 2011

Warto się tam wybrać wątek zamknięty "Rejs" to niewielki hotel, położony blisko plaży. Posiada udogodnienia dla...
~M.S.
1

dodano: 6 stycznia 2011

Jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony, że wątek zamknięty w naszym kraju może być tak uprzejma obsługa klienta. Jedzenie w hotelu rejs...
~Jarek
1

dodano: 7 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry