Widok

Hotel Venus Łapino

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich:)
Mam ślub 28.06.2008r w hotelu Venus w Łapinie. Niestety nie należy do tych dobrze zorganizowanych i sporo jeszcze mnie czeka. Przeraża mnie jak czytam ja Wy wszystkie już jesteście przygotowane.
Ostatnio jeszcze powstał dylemat bo zwolnił sie termin w sali w Kłosowie i zastanawiam sie czy warto zmieniać wszystko i organizować od nowa.
Proszę napiszcie co wiecie o Hotelu Venus w łapinie... jakie jedzenie, na co zwrócić uwagę...
A może ktoś z Was był tam na weselu?
Z góry dziękuję za wszytskie informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez myślę o Hotelu Venus w Łapinie, ale tak samo jak Ty nie mogę znaleść opini na temat organizacji tam wesel. Może Tobie udało się coś więcej dowiedzieć? Bo mam do jutra zarezerwowany termin, wieć mam mało czasu.
Dziękuje
Karolina
Hej
Ja miałam mieć wesele w hotelu Venus w Łapinie. Ale na szczęsnie uniknęłam tego bo tego co się na ich temat dowiedziałam to mnie przeraziło i zrezygnowałam. Nie chce pisać wszystkiego na forum wiec jeśli chcecie znać całą historię to napiszę na e-meil żeby nie było że robie antyreklame bo tak nie jest.

ok proszę Cie o infomację.
karolinkasulkowska@wp.pl
Czesc Proszę o maila na temat tego Hotelu. Jutro mam tam spotkanie.
Dziękuje bardzo. Tu jeszcze raz mój mail: karolinkasulkowska@wp.pl
Hmm
Powiem tak - KONIECZNIE MIEJ UMOWĘ PRZY SOBIE i żądaj jej respektowania! Jak masz poprawiny to pilnuj godzin i .......... miej umowę przy sobie! Osrodek potrafi skrócić poprawiny nawet o dwie godziny bo im tak wygodnie - a podczas ich trwania np. sprzątają wszystko ze stołów i je przestawiają.

i ....... nie chce mi się więcej pisać

Hej

Aby nie wysyłać tyle e-meili to napisze wszystko tutaj :)
A wiec zacznę od tego że mam domek letniskowy w łapinie i bardzo podoba mi sie ta okolica. Zależało mi aby miec tam wesele bo jest tam pięknie i można zrobić sobie fajne zdjęcia itp. Z racji że moje wesele miało być na 80-90 osób to nie mogłam go zrobić w hotelu Łączpol ponieważ był moim zdaniem do tego za mały, a więc wybrałam Venus. Poszliśmy tam z moim narzeczonym i nawet termin ustaliliśmy bardzo podobała mi się sala i że jest klimatyzacja, kierowniczka sali była bardzo ugodowa i powiedziała że bedzie tak jak bedziemy chcieli, a wiec byłam wtedy bardzo szczęliwa.... Jakiś tydzień po tym jak zarezerwowałam termin syn znajomych moich rodziców miał tam wesele i zaprosił moich rodziców i wtedy dowiedziałam się niestety jak to tam naprawde wygląda. A wiec na tym weselu goście zaczęli uskarżać się że nie ma podanych żadnych ciepłych posiłków a minęło już diwe godziny od rozpoczącia wesela wiec moja ciocia bardzo spokojna i ugodowa osoba poszła do kucharza wyjaśnić sprawę ponieważ nie było kierownika sali bo jak się okazało pojechał już do domu ...... a wiec jak ciocia zwróciła uwagę kucharzowi to on się wściekł i zaczął na nią krzyczeć i wypraszać z kuchni ciocia wyszła nieświadoma tego co zrobi kucharz.... ponieważ on tak się wkurzył że pootwierał wszystkie wina i pochował korki wiec nie było jak tego ratować. Kelnerzy nie podawali wszystkiego na stół ogólnie na stołach były pustki. Jakimś cudem zginęło sporo wódki...... Kelnerzy nawet ze stołu nie sprzątali. Nawet to że ciocia miała umowe to nie pomogło bo nie było kierownika sali..... Po takich informacjach od moich rodziców stwierdziałam że lepiej nie ryzykować tylko dlatego że jest pięknie i że jest duża sala i zrezygnowałam. Wybrałam Tawerne Grecką z której zresztą byłam bardzo zadowolona :) Mam nadzieje że jakoś wam pomogłam. W razie jakichkolwiek pytań jestem zawsze do dyspozycji. Pozdrawiam

hej kochane napiszcie mi cos jeszcze na ten temat bo mam wesele w lipcu i nieslyszalam zadnych opinni na ten temat az sie troszke przerazilam
zestresowana teraz jestem:/
do góry